Beste Bluetooth trackers zodat je altijd weet waar je koffer zich bevindt

Heb jij al plannen gemaakt voor jouw zomervakantie en ga je met het vliegtuig naar jouw bestemming? Dan is het tijd om je goed voor te bereiden! De drukte op vliegtuigen is de afgelopen jaren enorm toegenomen en dat zorgt soms voor wat chaos. Maar maak je geen zorgen, met de juiste voorbereidingen en handige hulpmiddelen wordt jouw vakantie een succes.

Een van de doemscenario's die je weleens hoort, is het verliezen van koffers. Het kan gebeuren dat jouw koffer per ongeluk in het verkeerde vliegtuig terechtkomt en dat is natuurlijk heel vervelend. In je koffer zitten immers persoonlijke spullen, al je vakantiekleding en misschien nog wel wat extra accessoires. Maar gelukkig bestaat er nu de bluetooth tracker, die je helpt om je koffer altijd terug te vinden.

Hoe werkt het? Heel simpel! Je bevestigt de tracker aan je koffer en vervolgens kun je via je smartphone de locatie van je koffer in de gaten houden. Zo weet je altijd waar je koffer zich bevindt en hoef je je geen zorgen te maken. Met deze handige tool kun je zorgeloos genieten van je vakantie, en dat is natuurlijk waar het allemaal om draait!

NoXx

Deze handige zwarte keyfinder voor sleutels hoef je nooit meer iets kwijt te raken. De keyfinder is heel nuttig als je vaak spullen zoals je sleutels of je portemonnee kwijt raakt of vergeet. Daarnaast kan de keyfinder sleutelhanger ook makkelijk vast gemaakt worden aan de halsband van je...

Merkloos

Deze moderne Bluetooth sleuterhanger met gps tracker maakt u het leven makkelijker! Sleutels kwijt? Zo weer gevonden! Geparkeerde auto in een vreemde stad? Zo weer gevonden!! Zelfs uw kind is terug te vinden met deze handige sleutelganger. Heel simpel klik en klaar. Met de bluetooth tracker...

Samsung

Let op! Deze is alleen bruikbaar met een Android telefoon met Android 8.0 of hoger. Tag het.Vind vrede.Galaxy SmartTag. De lokalisatie assistent voor je bezittingen. Vind het makkelijkerMet de...

Tile

Veelzijdige tracker voor uw sleutels, portemonnee en meer Bevestig Tile Mate op sleutels, rugzakken en andere spullen die u regelmatig nodig heeft. Waterbestendig met maximaal 76 meter Bluetooth-bereik, hard geluid en batterij die 3 jaar meegaat. Open de gratis...

Apple

Met de Apple AirTag hoef je nooit meer lang naar je spullen te zoeken. Je kan de AirTag bevestigen aan je sleutels, je huisdier, je koffer of je stopt hem bijvoorbeeld in je tas. De locatie van de AirTag verschijnt automatisch op de kaart in de 'zoek mijn'- app, waar je ook al je andere Apple...

Wat zijn Bluetooth trackers?

De Bluetooth tracker is echt een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat jouw koffer altijd op de juiste locatie is! Het is zo simpel als het bevestigen van de tracker aan jouw koffer en vervolgens kun je via jouw telefoon de locatie van jouw koffer in de gaten houden. Je zult zien dat dit niet alleen super handig is, maar ook een heleboel rust geeft.

Het mooie van de Bluetooth tracker is dat deze klein genoeg is om bijna overal aan vast te maken. Je kunt de tracker bijvoorbeeld bevestigen in een zijvakje van jouw naamkaartje of in een van de zijvakken van jouw koffer. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van jouw bagage. En het beste van alles is dat de Bluetooth tracker werkt zonder internet. Het werkt met bluetooth, wat betekent dat jij altijd de locatie van jouw koffer kunt volgen, zelfs als je je buiten een wifi-zone bevindt. Natuurlijk verwachten we dat de vliegmaatschappij jouw koffer op de juiste vlucht zal zetten, maar het is altijd fijn om voorbereid te zijn op het onverwachte. Met de Bluetooth tracker weet je altijd waar jouw koffer zich bevindt en kun je zonder zorgen genieten van jouw vakantie!

Het voordeel van de Bluetooth trackers

Het gebruik van bluetooth trackers is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Het is dan ook niet verrassend dat steeds meer mensen gebruik maken van deze handige tool, vooral bij het reizen met het vliegtuig. Het kan immers zo zijn dat jouw bagage niet op de bestemming aankomt, en dan is het heel fijn om te weten waar jouw bagage zich bevindt.

Het vervelende van het verliezen van jouw bagage is de onhandige en chaotische logistiek. Voordat jij informatie kunt ontvangen over de locatie van jouw bagage, moet het vliegveld eerst zelf een onderzoek doen naar waar het mogelijk is misgegaan. Het kan dan al snel een paar dagen duren voordat jij jouw koffer weer terug hebt, of voordat jij duidelijke informatie ontvangt over jouw bagage. Maar met een bluetooth tracker hoef jij je daar veel minder zorgen om te maken.

Als jij wilt weten waar jouw bagage is, kun je simpelweg naar de app van jouw bluetooth tracker gaan om te checken waar de locatie van jouw bagage is. Zo kom je er binnen no-time achter of jouw koffer bij jou in de buurt is. Het geeft een gerust gevoel om te weten waar jouw bagage zich bevindt, en je kunt zonder stress verder genieten van jouw vakantie!

Beste Bluetooth trackers van 2024

Apple Air Tag

Wanneer je op zoek bent naar een bluetooth tracker waar je op kunt vertrouwen, dan moet je bij de Apple Air Tag zijn. Deze Bluetooth tracker staat bekend om zijn sterke kwaliteiten. Het is wel belangrijk dat je in handen bent van een iPhone of iPad om gebruik te maken van deze tracker. Het werkt namelijk via de ‘FindMyIphone’ app en deze applicatie kan alleen andere Apple apparaten opsporen.

Wanneer je in de buurt bent van jouw AirTag, dan kan je via de app de exacte bestemming volgen. Mocht de locatie verder weg zijn, dan kan je ook gebruik maken van het handige ‘ Zoek mijn-Netwerk’ van Apple. Alle andere Apple apparaten die bij jouw Air Tag in de buurt zijn helpen je om de exacte locatie op te sporen.


Chipolo One Spot

De Chipolo One Spot tracker is een ander betrouwbare bluetooth tracker. met behulp van deze tracker kan jij jouw koffer altijd en overal volgen. Het is belangrijk om te benoemen dat ook deze tracker alleen werkt met Apple apparaten. Dit komt omdat het samenwerkt met de ‘Zoek mijn’-app van Apple. Een belangrijk aspect van de tracker is dat het je privacy veilig stelt.

Alle gegevens en locatie worden niet bewaard. Het grote verschil tussen de Apple AirTag en de Chipolo One Spot Tracker, is het bereik. Chipolo kan maar liefst in een straal van 60 meter signalen afgeven, terwijl de AirTag maar een bereik van 10 meter heeft.


Tile Starter Pack (2022)

De laatste die wij op onze lijst hebben gezet, is het Tile Starter Pack. Wat ik zo geweldig vind aan de Tile is hoe makkelijk het is om mijn spullen terug te vinden. Je downloadt de Tile-app, je bevestigt de Tile aan je spullen en je bent klaar om te gaan. Als je je spullen kwijtraakt, open je de app en klik je op “Vinden”. De Tile laat vervolgens een geluid horen, zodat je precies weet waar je spullen zijn.

Maar wat als je je spullen niet kunt vinden omdat je buiten Bluetooth-bereik bent? Geen probleem, want met de Tile-app kun je ook de meest recente locatie van je Tile op een kaart bekijken. Dit is vooral handig als je je spullen ergens hebt achtergelaten en je ze later wilt ophalen.

Een ander pluspunt van de Tile is dat het ook werkt als je je telefoon kwijtraakt. Door dubbel te klikken op de knop op de Tile, laat je je telefoon afgaan, zelfs als deze op stil staat. Hierdoor hoef je nooit meer te zoeken naar je telefoon in huis of op straat.

Het Tile-netwerk is ook een enorm voordeel. Als je een Tile kwijtraakt en iemand anders deze vindt, kunnen ze de Tile scannen en jouw contactgegevens zien. Zo kunnen ze contact met je opnemen en je Tile teruggeven. Dit maakt het vinden van zoekgeraakte spullen een stuk makkelijker.