De beste kofferlabels van 2024 om aan jouw koffer te hangen

Reizen kan erg hectisch zijn, vooral wanneer je ervoor kiest om met het vliegtuig te gaan. Je moet altijd vroeg aanwezig zijn, je moet wachten in lange rijen, je moet je vlieginformatie continu in de gaten houden en je moet goed op je eigen spullen letten. Ondanks dat je er vanuit gaat dat jij je spullen niet zomaar zou vergeten, kan het altijd door de chaos gebeuren dat je per ongeluk je rugzak of koffer achterlaat. Of dat iemand anders per ongeluk je koffer voor de zijne aanziet en de verkeerde meeneemt.

Gelukkig is de kans erg klein dat je je bagage voor goed kwijt raakt wanneer je gebruik maakt van een kofferlabel. Met behulp van het label zorg je ervoor dat de luchtvaartmaatschappij of de persoon die de koffer vindt weet wie de eigenaar is. Ben je benieuwd waar je op moet letten wanneer jij een kofferlabel aanschaft en hoe dit kan helpen bij je volgende reis? Lees dit artikel dan snel verder. Ook geven we een top drie aan beste kofferlabels aan. Zo heb je de zekerheid dat je investeert in de beste labels.

Merkloos

Deze stijlvolle kofferlabels zijn er in de kleur blauw, roze en bruin. Bij ieder label zit een papieren kaartje geleverd waar je je gegevens op kan schrijven. Het beschrijfbare kaartje wordt beschermd door een waterdichte plastic sleeve. De kofferlabel is makkelijk vast te maken door de extra...

BOTC

Pakket hoeveelheid: er zijn 5 stuks van metalen reizen bagagelabels met roestvrij staaldraad touw en informatie-kaarten, de kleur is voor u om te kiezen; De tas tags meten ongeveer 2,95 x 1,8 inch / 7,5 x 4,6 cm, dat is klein en charmant, slechts een hand kan houden, gemakkelijk mee te...

Merkloos

2 handige en kwalitatief goede rode kofferlabels met riempje. Formaat 9 x 5,1cm

TRVLMORE

Met deze opvallende en tijdloze kofferlabels van TRVLMORE pik je bagage zo van de band. De kofferlabels zijn gemaakt van kunstleer, zeer flexibel, slijtvast en enorm duurzaam. De binnenzijde van de kofferlabels zijn beschrijfbaar en middels de aluminium bevestigingskabel eenvoudig te...

TravelTime

Heeft u een gemakkelijk te herkennen en duurzaam bagagelabel nodig?Dan is de bagagelabel iets voor jou!Deze felgekleurde bagagelabel is gemaakt van buigbaar PVC-siliconenmateriaal en bevat een papieren visitekaartje waarop je je persoonlijke...

Wat zijn kofferlabels?

Moest je niet goed weten waarvoor kofferlabels precies dienen, leggen we dit graag even voor jou uit. Een kofferlabel is als het ware een identiteitsbewijs voor jouw koffer. Het maakt niet uit hoe je op reis gaat, of je met de trein, het vliegtuig, de boot of anders gaat, er is altijd een kans dat je je koffer kwijtraakt. Met het kofferlabel heb je de zekerheid dat je koffer of tas weer terechtkomt.

Deze labels worden voornamelijk gebruikt om deze drie redenen. Het helpt je bij het vinden van je koffer op de bagageband. Dit kan soms lastig zijn, omdat er veel mensen zijn met een koffer die exact op die van jou lijkt. Door een kofferlabel kijk je simpelweg of jouw naam erop staat. Ook geeft dit het bewijs voor anderen dat een specifieke koffer daadwerkelijk de jouwe is. Als laatste zorgt het ervoor dat je koffer altijd terug in jouw bezit komt. Degene die jouw koffer ergens vindt, kan met behulp van de gegevens op het label contact met je opnemen.

Wat voor informatie zet je op een kofferlabel?

Het is belangrijk dat je alleen de noodzakelijke informatie op je bagagelabel zet. Je wilt namelijk niet dat je te veel gevoelige informatie weggeeft. Zet er bijvoorbeeld alleen je naam, telefoonnummer en e-mail op. Je moet altijd voorkomen dat jij je adres of burgerservicenummer op het label zet. Wanneer een persoon met foute intenties je koffer vindt, kan hij zonder dat je het weet je huisadres opzoeken.

Wanneer je je kofferlabel aan het invullen bent, zet er dan je voor- en achternaam op, vernoem je e-mailadres, mobiele nummer en zet er optioneel een foto van jezelf op. Het is mogelijk om een adres erbij te schrijven, maar voorkom te allen tijde dat dit je thuisadres is. Kies bijvoorbeeld voor het adres van je werk, het adres van een winkel bij jou in de buurt of het adres van een postkantoor.

Zorg er ook voor dat de winkel geïnformeerd is. Mocht je reizen naar een land waar je wellicht geen bereik hebt of waar jouw nummer niet werkt, zorg dat dan je contactinformatie van een tweede persoon geeft. Kies er bijvoorbeeld voor om het nummer van je goede vriend, familielid of kennis erop te zetten. Ook hierbij geldt dat zij op de hoogte moeten zijn van het feit dat jij hun info op het kofferlabel zet.

De voordelen van het gebruiken van een kofferlabel

Luchthavens zijn een plek vol met chaos. Er zijn op een dag duizenden passagiers die hun vluchten moeten halen en ieder van hen heeft een rugzak, koffer of weekendtas mee. Ondanks dat de logistiek van het vliegveld zorgt dat alles op de juiste plek terecht komt, kan het toch voorkomen dat een koffer of tas op de verkeerde plek arriveert. Daarnaast loop je ook het mogelijke risico dat jij jouw eigen tas ergens vergeet.

Gelukkig zorgt een kofferlabel ervoor dat jij, de eigenaar van de koffer, makkelijk gevonden wordt. Het is een kleine moeite om een kofferlabel aan jouw koffer vast te maken, terwijl het in noodgevallen echt van pas komt. Kies ervoor om een kofferlabel in heldere kleuren en leuke vormen aan jouw koffer te hangen. Zo wordt het makkelijk herkend. Kies daarnaast ook voor een duurzaam label, wat bijvoorbeeld bestendig is tegen vocht. Wees daarnaast niet bang om voor een kofferlabel te kiezen die past bij jouw stijl. Zo maak je met liefde gebruik van jouw label.

Onze top-3 beste kofferlabels

Nummer 1: Knaak Kofferlabel

Wanneer je op reis bent, is het laatste waar u zich zorgen over wilt maken het verlies van uw bagage. Een bagagelabel kan ervoor zorgen dat uw tas veilig op uw bestemming aankomt. Deze Knaak Kofferlabels zijn een stijlvolle en handige manier om je bagage te identificeren. De labels zijn gemakkelijk te bevestigen en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw stijl past.

Bovendien kunt u met de beschrijfbare kaart uw bagagelabel personaliseren met uw contactgegevens. Dit zorgt ervoor dat als uw tas verloren gaat, hij gemakkelijk naar u teruggebracht kan worden. Dit kofferlabel is een geweldig label voor fanatieke reizigers. Het label illustreert een wereldkaart en heeft een leuke ronde vorm. Aan de andere kant zit een plastic sleeve waar jij een papier met jouw contactgegevens in stopt. Het label is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Met behulp van een stevig hengsel maak jij het label vast aan jouw koffer.


Nummer 2: Travel Time – Siliconen Bagagelabel voor Koffers en Bagage

Ben je op zoek naar een set van kofferlabels voor het hele gezin? Dan is deze set van siliconen bagagelabels perfect voor jou. Deze set bevat namelijk 6 labels in verschillende kleuren.

Het siliconen hoesje zorgt ervoor dat je papieren kaartje met de gegevens veilig blijft. De labels zijn stevig van materiaal en zijn makkelijk te bevestigen aan een koffer, een weekendtas of een rugzak. Je kan iedereen in je gezin trouwens een eigen kleur geven.


Nummer 3: Thousand Travel Miles aluminium kofferlabel

Een kofferlabel moet stevig zijn, zodat het goed bestendig is tegen schade, water of andere effecten. Deze aluminium bagagelabel biedt de beste bescherming die je van een label kan verwachten.

Dit label beschikt over een roestvrijstalen kabel, een aluminium houder, een informatiekaartje en een waterbestendig PVC kaart die je informatiekaart beschermd tegen water.

Een unieke feature aan dit label is dat de aluminium houder zorgt dat alleen je naam zichtbaar is. Zo blijven je persoonlijke gegevens op het eerste oog beschermd. Zodra iemand jou moet bereiken, dan schuiven ze de informatie kaart uit de aluminium houden.