De beste koffers van 100 liter en meer

Er zijn verschillende voordelen op te noemen bij het gebruik van grote koffers op reis. Een van de belangrijkste, en meest voor de hand liggende, voordelen is uiteraard dat je in een grote koffer veel meer spullen kwijt kan dan in een kleine koffer. Maar, de voordelen gaan veel verder dan dit.

Ben jij aan het overwegen om een koffer van 100 liter aan te schaffen? Of ben jij benieuwd of jij voor jouw komende reis een klein of een grote koffer moet meenemen? Dan helpt dit artikel je snel verder. Naast dat we de voordelen voor jou op een rijtje zetten, staan we ook klaar om je te helpen met het vinden van het beste koffer. In onze top 3 leggen wij uit welke koffers van 100 liter jouw geld waard zijn. Lees snel verder om meer te weten te komen over het reizen met een grote bagage.

Royal Swiss

Deze betrouwbare koffer beschikt over al het nodigde voor u volgende vakantie. Een harde en veilige buitenkant, een aliminium trekstang, 3-cijferige slot, 4 dubbele flexibele wielen. De koffer is verkrijgbaar in 3 formaten. De middenmaat en grote maat zijn voorzien van stootrubbers, deze zorgen...

Royal Swiss

Deze betrouwbare koffer beschikt over al het nodigde voor u volgende vakantie. Een harde en veilige buitenkant, een aliminium trekstang, 3-cijferige slot, 4 dubbele flexibele wielen. De koffer is verkrijgbaar in 3 formaten. De middenmaat en grote maat zijn voorzien van stootrubbers, deze zorgen...

We nemen allemaal meer mee terug dan we meenemen, en de Tranverz past zijn formaat daar gewoon op aan. En thuis kan hij plat worden opgeborgen. Deze iconische tas is verkrijgbaar in diverse formaten voor verschillende soorten reizen, en is er nu in M formaat voor korte trips en in large voor...

Geniet van de zon en reis de wereld rond met de stijlvolle Sunside collectie. Sunside is onze nieuwste collectie uit polypropyleen. De modellen Spinner 68 en 77 kunnen worden vergroot voor extra opbergruimte, zodat je alles kunt meenemen wat je nodig hebt. Dankzij comfortabele details zoals de...

Reiskoffer met wielen

Deze Reiskoffer is een ruime Reiskoffer met wielen een een verstelbare trekstang. Hierdoor vervoer je op een comfortabele manier je bagage. De bovenkant van de Koffer kan volledig open, een groot hoofdvak met een inhoud van ca. 100...

De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk Licht, heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot, is erg slagvast en met 4 dubbele wielen comfortabel in gebruik,...

Travelz

De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk Licht , heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot , is erg slagvast en met 4 dubbele wielen comfortabel in gebruik, vervaardigd uit Polypropyleen, bezit een luxe...

Travelz

De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk Licht , heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot , is erg slagvast en met 4 dubbele wielen comfortabel in gebruik, vervaardigd uit Polypropyleen, bezit een luxe...

Travelz

De TravelZ Big Bars is een verademing voor de reiziger. De Big Bars koffer is heerlijk licht , heeft een internationaal erkend TSA-cijfercombinatieslot , is erg slagvast en met 4 comfortabele dubbele wielen , vervaardigd uit...

Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER 75/28 (Medium) Zwart - Ontdek S'Cure, onze lichtste polypropyleen collectie met driepuntsluiting tot nu toe. Samsonite slaagde erin om een ultralichte en supersterke collectie te maken dankzij Flowlite®; een revolutionaire polypropyleenmix. Dit materiaal...

Een perfecte koffer voor een lange reis

Ben jij van plan om een lange reis te maken of sta jij op het punt om naar een nieuwe plek te verhuizen? Dan kan je dit niet doen zonder gebruik te maken van een grote koffer. Hoe je voor een korte reis spullen moet inpakken voor een week, moet je nu ineens spullen inpakken voor 4 seizoenen.

Dit betekent dat je ineens een hoop kleding, een hoop schoenen en een hoop accessoires in één koffer moet kwijt kunnen. Een grote koffer zorgt ervoor dat jij zoveel mogelijk van jouw waardevolle en handige items mee kan nemen, zonder dat jij moet betalen voor meerdere koffers. ook voorkomt het uiteraard dat jij in je eentje met meerdere koffers door het vliegveld moet rondlopen.

Altijd genoeg plek

We kennen allemaal wel het gevoel vlak voordat we op vakantie gaan. We hoopten dat we net wat meer plek in ons koffer hadden. Ondanks dat je vaak meer meeneemt dan nodig is op vakantie, is het erg vervelend wanneer jij met veel verschillende tassen moet lopen. Vaak lopen we tegen het probleem aan dat schoenen, toilettassen of andere extra accessoires niet meer in de koffer passen. In dit geval stoppen we ze in extra tassen, rugzakken of plastic zakken.

Hoe handig is het wanneer jij al jouw spullen, inclusief schoenen, slaapzakken, kussens en meer, allemaal in één koffer kwijt kan. Je weet zo exact hoeveel ruimte je in de auto nodig hebt voor jou en jouw gezin en je loopt niet meer onnodig te sjouwen met tientallen tassen. Je hebt in dit geval genoeg plek om zowel leuke en feestelijke kleding als actieve en functionele kleding in te pakken.

Optimale bescherming van jouw spullen

Wanneer je op reis gaat, dan loop je altijd het risico dat jouw spullen beschadigd worden. Met behulp van een grote koffer van 100 liter minimaliseer je deze kans. Kies bijvoorbeeld voor een koffer met een harde buitenkant. Deze zijn duurzaam, bestendig tegen krassen en voorkomen dat jouw spullen aan de binnenkant beschadigd worden. De harde koffers van tegenwoordig zijn zelfs licht van gewicht en buigbaar.

Zo heb je zelfs met een grote koffer niet het probleem dat het te zwaar wordt om mee te nemen. Naast dat de buitenkant zorgt voor genoeg bescherming, helpt de binnenkant ook een handje mee. Doordat een grote koffer genoeg ruimte heeft, heb jij de mogelijkheid om kwetsbare items erg goed te beschermen.

Neem jij bijvoorbeeld een keramiek vaas mee naar huis, dan kan je deze goed beschermen door hem in jouw kleding te rollen. Er is genoeg plek in een grote koffer om zulke items mee te nemen, zonder dat ze andere items of zichzelf zullen beschadigen.

Onze top-3 koffers van 100 liter

Nummer 1: AA Travel XL Reiskoffer – Trolley ABS

Ben jij klaar om vakantie te gaan in stijl met een grote koffer? Dan is deze AATravel XL Reiskoffer de perfecte match voor jou. Dit koffer heeft 100 liter aan inhoud die jij kan vullen met geweldige kleding, schoenen en accessoires om mee te nemen op reis. met al deze ruimte loop jij nooit uit op jouw outfits.

De koffer heeft een luxe metallic roze coating die zorgt voor een mooie uitstraling. Ook zorgt deze unieke kleur ervoor dat jij jouw koffer gemakkelijk herkent tussen de bagage van alle andere reizigers. Met de vier wielen aan de onderkant rol jij makkelijk het grote koffer door het vliegveld heen. Ook bevat dit koffer een cijferslot om al jouw spullen veilig te houden wanneer jij niet bij de koffer bent.


Nummer 2: Eastpak – Tranverz L

Dit koffer is perfect voor iedereen die van plan is om een lange reis te maken. Wanneer jij een lange tijd weg gaat, heb jij een hoop spullen nodig. Tijdens een lange reis kom je vaak op allerlei verschillende plekken terecht, waaronder een drukke stad, een kalm dorpje of een toeristisch strand.

Met behulp van het Eastpak Tranverz L reiskoffer ben jij voorbereid voor alles. De koffer heeft wielen, maar heeft ook een handig telescopisch handvat. Met 121 liter heb jij meer dan genoeg plek om al jouw spullen veilig op te bergen en met het TSA lock slot blijven al deze spullen beschermd tegen diefstal. De koffer komt in een Ultra Marine kleur die er strak en modern uitziet.


TravelZ Big Bars Reiskoffer 78 cm met dubbele wielen

Wanneer jij op reis gaat met een grote koffer, dan heb jij een hoop spullen in één plek zitten. Dit betekent dat jij de zekerheid wilt dat al deze spullen veilig blijven. Met behulp van de TravelZ Big Reiskoffer heb jij deze zekerheid. Dit koffer bevat een TSA-slot. Zodra jij de koffer hebt dichtgeritst en het slot hebt geactiveerd, blijven al deze spullen veilig.

De dubbele wielen zorgen dat jij zonder problemen de koffer naar de gewenste plekken rolt, zelfs wanneer de koffer zwaar van gewicht is. Een ander voordeel is de felgele kleur. Wanneer jij vlieg en je het bagage in de bagagehal moet ophalen, dan zorgt deze fel gele kleur ervoor dat jij jouw koffer binnen no-time herkent.

Last update: 23 november 2022

Deel dit artikel