Beste koffers voor 20kg bagage (2024)

Ga je op reis dan is het goed om koffers met je mee te nemen die geschikt zijn voor in het bagageruim. Wie een koffer meeneemt die geschikt is voor 20 kg bagage weet zeker dat je een koffer hebt waar genoeg kleding in kan, samen met alle andere bagage die je nodig denkt te hebben op vakantie. Voor een reis naar een ver land of voor een wat langere vakantie is dit de uitgelezen koffer.

De koffers die geschikt zijn voor 20 kg bagage moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze niet te zwaar zijn en daarnaast moet het materiaal sterk genoeg zijn. Niet bij alle merken worden deze kenmerken gecombineerd waardoor de keuze wat beperkt  wordt. Over het algemeen geldt dat goedkoop vaak duurkoop is. Het laatste wat je wil is dat jouw koffer beschadigd op je vakantieadres aankomt. We hebben dan ook koffers in onze test gezet die aan deze eisen voldoen.

De 10 beste koffers voor 20 kg bagage

De CarryOn “Porter” is het nieuwe en sportieve model van het Nederlandse merk CarryOn®. Met recht een nieuwe koffer geschikt voor de korte- of wereldreis. Sterk, veilig, betrouwbaar, praktisch en lichtgewicht dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën zoals hoogwaardig polypropyleen,...

CarryOn

De CarryOn® Skyhopper is een échte klassieker. Al jaren behoort deze iconische koffer tot de meest verkochte koffers van Nederland. De ‘Skyhopper’ is zéér slagvast, heerlijk licht en erg veilig door het internationaal erkende TSA-cijfercombinatieslot. Een luxe interieur, vier dubbele ‘soft...

Je kent het wel, die ene koffer is net iets te klein voor alle spullen die je meeneemt op vakantie. Met de Caretta reiskoffer heb geen zorgen over ruimtegebrek. Lekker handzaam, ondanks je vele bagage – want deze lichtgewicht koffer rolt moeiteloos over het vliegveld waar vanuit je vertrekt.

SUITSUIT

Een lange trip van meer dan twee weken gepland? Met deze grote Fab Seventies koffer begin je je vakantie zoals 'ie hoort te beginnen: zonder inpakstress. Er is meer dan genoeg ruimte voor al je kleding, schoenen en andere essentials. Door het lichte materiaal (ABS/polycarbonaat) en de vier...

SUITSUIT

Als globetrotter heb je vast en zeker een aantal klassieke must-see bestemmingen op je lijstje staan. Dan is deze prachtige nieuwe koffer je perfecte reismaatje om ze allemaal te gaan bezoeken. Modern minimalistisch vormgegeven en stijlvol afgewerkt met vegan leather handvatten, chique rose gold...

Reiskoffer met wielen

Goed om te weten:Koffersluiting: RitssluitingFormaat bagage: 68 t/m 76 cmMateriaal: PolyesterType slot: TSA cijferslotAantal wielen: 2Hardcase of softcase: Softcase

BHPPY

Op zoek naar een koffer in een mooie kleur die je overal gegarandeerd terug zal vinden? Ga dan voor de BHPPY Seashell White en droom alvast weg bij een heerlijke strandvakantie! Bounty witte stranden met de mooiste schelpen. Deze strak witte kleur geeft je toch instant beach vibes? De...

BHPPY

Op zoek naar een opvallend gekleurde koffer die je overal gegarandeerd terugvindt? Ga dan voor de BHPPY Ocean Blue – een koffer zo blauw als de oceaan. Een grote, ruime koffer waar alles inpast! Deze tropische BHPPY Ocean Blue reiskoffer is de perfecte reispartner voor een langere...

AATravel

De AATravel XL Reiskoffer is een verademing voor de reiziger. De koffer is heerlijk Licht, heeft een internationaal erkend Als cijfercombinatieslot, is erg slagvast en met 4 dubbele wielen comfortabel in gebruik, vervaardigd...

BHPPY

Op zoek naar een koffer in een mooie kleur die je overal gegarandeerd terugvindt? Ga dan voor de BHPPY Sushi Black! Een grote, ruime, strak zwarte koffer waar alles inpast! Deze BHPPY Sushi Black reiskoffer is de perfecte reispartner voor een langere vakantie. Get it rolling! 🙂 ...

Veilige koffers

Op een luchthaven kan een hoop gebeuren met jouw bagage. Je denkt dat alleen jij toegang hebt tot jouw koffer maar in werkelijkheid word je regelmatig geconfronteerd met het feit dat criminelen zaken in jouw koffer kunnen stoppen waardoor jij van smokkelen kan worden beschuldigd. Je moet er dan ook goed aan denken dat je een koffer koopt met een slot erop. Een optioneel hangslot is geen goedgekeurd slot bij veel douanes. Je moet een koffer hebben met een cijferslot wat in de koffer zit geïntegreerd. Dan weet je zeker dat je jouw koffer veilig kan meenemen. Daarnaast weet je zeker dat jouw koffer veilig en goedgekeurd door de douane komt. Een dergelijke koffer kost vaak wat meer maar doordat je aan alle eisen voldoet met jouw bagage kom je er zonder gedoe mee de grens over.

Soepel rijdende wielen

Een goede koffer heeft soepel rijdende wielen. Dat betekent dat er geen vaste wieltjes, maar degelijke zwenkwielen zijn gebruikt. Je trekt  de koffer doorgaans naast je mee. Dit is het geval wanneer een koffer 4 wielen heeft. Een koffer met 2 wielen trek je achter je aan.

American Tourister

Dit is een merk wat vooruitstrevende koffers maakt. De koffers zijn gemaakt van een degelijk materiaal en ze worden in een hoop verschillende kleuren geproduceerd.  Handig en leuk wanneer je op vakantie gaat. Je herkent jouw koffer gelijk terug op de bagageband. Van fluor groen tot knalblauw of gewoon zwart: er is altijd een koffer die bij jou past.

In een koffer van 91 liter past jouw bagage met een gewicht tot 20 kilo. De prijsstelling valt in het middensegment. Door de wielen die zijn gebruikt trek je de koffer zonder al teveel moeite met je mee. De koffers zijn zo gemaakt dat jouw bagage er niet snel doorheen zal worden geschud.

Decent Transit

Dit merk maakt koffers die in een wat lager prijssegment zitten. Door de prijs/kwaliteit verhouding en de flinke hoeveelheid spullen die je kan meenemen komt dit merk in onze top 3 voor. Het gaat hier om een merk wat eveneens een hoop kleuren aanbiedt wanneer je een koffer zoekt. Voor zowel mannen als vrouwen en voor zowel ouderen als jongeren is er een koffer te vinden.

De koffers hebben een indeling met een paar compartimenten waardoor jouw bagage niet snel kwijt zal gaan raken. Tevens zitten er spanbanden in de koffer verwerkt waardoor alles op zijn plek blijft. De koffers hebben eveneens wielen waardoor je niet hoeft te slepen.

Carry On

Dit is een merk van Nederlandse makelij. Dat is te zien want er is gedacht aan reizigers die gemak willen tijdens het reizen en het vervoeren van hun bagage. Daarnaast is er aan de degelijkheid van een koffer gedacht. Je wil immers een koffer mee hebben op vakantie die waar voor je geld biedt. Verder zijn de wieltjes van de koffers van dit merk van een zeer hoge kwaliteit. De prijs van de koffer  ligt in de middenklasse.

Onze 3 favoriete koffers voor 20kg bagage

Nummer 1: American tourister On Air spinner koffer

De koffer is voorzien van 4 wielen die rond kunnen draaien en spinnen. Daardoor heb je nooit ruzie met je koffer op de luchthaven. De koffer is gemaakt van een oersterk materiaal wat zelfs de ruwste behandeling op een luchthaven nog kan doorstaan. Je kan deze koffer kopen in een kleur die bij jou past. Reis je met meer mensen van jouw gezin of gezelschap dan is het wel zo overzichtelijk om ieder je eigen kleur te kopen.

Zo weet je zeker dat je alleen jouw bagage aantreft op de plek van aankomst. De koffers hebben een goedgekeurd cijferslot waardoor er geen ongewenste gasten in jouw koffer kunnen komen.

Specificaties

Afmetingen: H75 x B54 x D29 cm
Gewicht: 4,2 kg
Inhoud: 91 liter
Soort koffer: Hardcase
Materiaal: Polypropyleen
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Ritssluiting


Nummer 2: Decent transit medium koffer 70 centimeter

Deze koffer heeft 4 dubbele wielen waarmee je deze met je mee laat  rijden terwijl je ermee loopt. De koffer  is verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren. Het uiterlijk is aantrekkelijk  en niet standaard. Daardoor herken je ook deze koffer naderhand gemakkelijk terug.

De prijsstelling is gemiddeld waardoor je nog genoeg geld overhoudt voor je verdere vakantie-uitrusting. Door het cijferslot wat voldoet aan de Amerikaanse eisen kom je ook met deze koffer zonder problemen de grens over.

Specificaties

Afmetingen: H70 x B47 x D28 cm
Gewicht: 3,9 kg
Inhoud: 86 liter
Soort koffer: Hardcase
Materiaal: Polypropyleen
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Vaste sluiting


Nummer 3: Carry on Steward reiskoffer

Ook deze koffer heeft cijfersloten waar door je hem overal mee naartoe kan nemen. De koffer heeft kliksloten. De koffer is van een zo licht mogelijk materiaal gemaakt en sluit  niet met ritsen. Niet  iedereen vindt ritsen immers even comfortabel bij een koffer. Met een garantie van 5 jaar weet je zeker dat je een goede kwaliteit koopt voor op vakantie. De wieltjes draaien soepel en geruisloos en daarmee is het een comfortabele koffer om mee op pad te gaan.

Specificaties

Afmetingen: H75 x B53 x D30 cm
Gewicht: 4,9 kg
Inhoud: 100 liter
Soort koffer: Hardcase
Materiaal: Polypropyleen
Aantal wielen: 4
Koffersluiting: Vaste sluiting