De beste regenhoezen voor je backpack

Wanneer je in het weekend een heerlijke wandeltocht hebt gepland, dan kan je enorm balen wanneer er de hele dag regen voorspeld staat. Ondanks dat je zelf echt wel tegen de regendruppels kan, willen we vooral zorgen dat al onze waardevolle spullen en handige uitrusting tijdens de wandeling droog blijft. Regenhoezen voor je backpack zijn hiervoor ideaal. Het is een van de effectiefste manieren om je rugzak en de inhoud droog te houden.

Naast dat het handig is tijdens een wandeling, staat de regenhoes ook klaar om je veilig naar je werk te brengen of om mee te gaan op reis. Zelfs wanneer je backpack waterdicht is, is er altijd een kans dat een harde regenbui door de stof heen kan komen. Het wordt daarom aangeraden om ook je waterdichte backpack te combineren met een regenhoes. Voor ultieme zekerheid bescherm je je spullen in de backpack met een plastic regenhoes. In dit artikel bespreken we de verdere details van de regenhoes, waaronder alle voordelen.

BlezLiving

*Vòòr 16:00 besteld, direct verzonden!* De BlezLiving regenhoes is ideaal voor een rugtas, backpack of schooltas tot 35 liter. De waterdichte BlezLiving cover is van zeer goede kwaliteit en draagt er zorg voor dat je tas droog en stofvrij z'n bestemming bereikt tijdens een fikse regenbui....

FastRider

De FastRider Krathoes is ideaal als een extra versiering op je fiets, maar daarnaast ook erg praktisch. De waterafstotende stof van deze krathoes zorgt voor bescherming van je spullen bij een lichte regenbui. Bij een zware regenbui biedt de krathoes onvoldoende bescherming. Met de elastieken...

FastRider

De FastRider Krathoes is ideaal als een extra versiering op je fiets, maar daarnaast ook erg praktisch. De waterafstotende stof van deze krathoes zorgt voor bescherming van je spullen bij een lichte regenbui. Bij een zware regenbui biedt de krathoes onvoldoende bescherming. Met de elastieken...

FastRider

De FastRider Krathoes is ideaal als een extra versiering op je fiets, maar daarnaast ook erg praktisch. De waterafstotende stof van deze krathoes zorgt voor bescherming van je spullen bij een lichte regenbui. Bij een zware regenbui biedt de krathoes onvoldoende bescherming. Met de elastieken...

AGU

Bescherm je dubbele fietstas tegen water, modder en opspattend vuil met de AGU Essentials Regenhoes X-Large. De hoes is waterdicht en geschikt voor dubbele achtertassen. Verkrijgbaar in twee kleuren. Productspecificaties Waterdicht d.m.v. getapete...

Eurotrail

De Eurotrail Combi hoes is een combinatie van een regenhoes en transporthoes. De Combi hoes is gemaakt van polyester en is geschikt voor backpacks van 35-55 liter en is klein op te vouwen. De ritssluiting is voorzien van ogen zodat deze d.m.v. een slotje kan worden afgesloten.

Active Leisure

Regenhoes/Transporthoes, voor zowel bescherming tijdens de reis als te gebruiken voor bescherming tegen regen. Voor backpacks van 55-80 liter.

Enrico Benetti

Met deze hoes van Enrico Benetti is jouw rugzak beschermd tegen regen. De regenhoes kan opgevouwen worden opgeborgen in het bijgeleverde tasje, waardoor de hoes weinig ruimte inneemt in jouw rugzak en je deze dus dagelijks kunt meenemen. De regenhoes is geschikt voor rugzakken met een...

AGU

Met de Essentials Raincover bescherm je je fietstas optimaal. Nooit hoef je meer bang te zijn dat jouw mooie fietstas vies wordt. Deze regenhoes beschermt tegen onder andere neerslag, modder en opspattend vuil. Voortaan kun jij zonder zorgen op pad met je belangrijke...

Active Leisure

Deze regenhoes / transporthoes van het merk Active Leisure is gemaakt van polyester en is geschikt voor zowel bescherming tijdens het reizen als te gebruiken voor bescherming tegen de regen. De regencover is geschikt voor backpacks met een inhoud tussen de 55 en 80 liter. Merk: Active...

Perfect voor onderweg

Ben jij van plan om met je fiets naar het werk te gaan? Of moet je onderweg naar het werk een stuk in de buitenlucht lopen? Dan wil je het niet riskeren dat een regenbui jezelf en je backpack nat maakt. Door een regenhoes blijft je laptop, presentatiemateriaal en andere belangrijke documenten gegarandeerd droog.

Ze zijn voor allerlei doelen te gebruiken, of het nu voor woon-werkverkeer is of wanneer je onderweg bent naar een vakantiebestemming. Een leuke feature van de regenhoezen is dat ze in allerlei verschillende kleuren komen. Slimmeriken kiezen voor een felle kleur. Met een felle regenhoes voor je backpack op je rug heb je zekerheid dat andere verkeersgebruikers je zien, zelfs wanneer het erg donker is.

Er zijn zelfs verschillende fabrikanten die regenhoezen hebben ontworpen met reflecterend materiaal. Dit is voor zowel fanatieke wandelaars, fietsers en andere actieve types een ideaal ontwerp. Zelfs in een donker bos, kunnen andere je zien aankomen.

De voordelen van de regenhoezen voor je backpack

Er zijn verschillende redenen waarom een regenhoes goed van pas komt. De meest voor de hand liggende reden is uiteraard om al je spullen in je rugzak droog te houden. Wanneer je op reis gaat, is de kans groot dat je backpack vol zit met elektronica, zoals camera’s, een laptop, een telefoon en meer. Je wilt voorkomen dat al deze waardevolle spullen tijdens een regenbui nat worden.

Dit zou namelijk betekenen dat al je elektronica kapot zou zijn. Naast elektronica, is het uiteraard ook fijn om al je kleding en voedsel droog te houden. Voor extra zekerheid stop je je spullen zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de backpack in een beschermende hoes. Een ander voordeel is het gewicht.

Een backpack, vooral die van een reiziger, is al zwaar genoeg op zichzelf. Al je spullen bevinden zich in één en dezelfde tas. Het laatste wat jij wilt, is dat je deze tas zwaarder maakt met behulp van accessoires. Gelukkig zijn regenhoezen voor een backpack licht van gewicht. Ondanks dat sommige een zwaardere stof hebben dan andere, zijn ze over het algemeen allemaal licht.

Het uitzoeken van de beste regenhoes voor jou

Hoewel het uitzoeken van de beste regenhoes niet zo’n ingewikkelde klus is als het uitkiezen van de rugzak zelf, zijn er wel verschillende aspecten waar je over na wilt denken. Zo voorkom je dat je een model uitkiest waar je achteraf niet tevreden mee bent. Kijk allereerst altijd naar de maat van je rugzak.

Het is belangrijk dat je niet een te grote of te kleine regenhoes selecteert voor jouw backpack. Dit vergroot namelijk het risico dat de regen toch je rugzak penetreert. De meeste worden verkocht in maten variërend van extra klein tot extra groot. Maar, om de ultieme zekerheid te hebben, let je voornamelijk op de literinhoud.

Daarnaast is het voor veel gebruikers belangrijk om het gewicht in de gaten te houden. Wanneer je op zoek bent naar een regenhoes die je vrijwel niet voelt, let er dan op dat je een lichtgewicht uitkiest. De meeste regenhoezen zitten tussen de 3 tot 8 gram, maar er zijn verschillende hoezen te vinden die zwaarder zijn.

Onze top-3 beste regenhoezen voor je backpack

Nummer 1: Lambocio Flightbag 35 liter

Ben je op zoek naar een handige, opvallende regenhoes voor jou backpack? Dan is deze regenhoes zeker en vast een aanrader. Doordat deze een opvallende, felgele kleur heeft, is hij van een afstand niet te missen. Dit is handig voor wanneer je gaat vliegen, wanneer je door de straten van een drukke stad loopt of wanneer je in het donker bent.

Je reisgenoten en jezelf zullen altijd je tas herkennen. Uiteraard zorgt de regenhoes er ook voor dat je spullen door blijven. Met een elastiek breng je hem over de rugzak aan. De regenhoes is geschikt voor rugzakken met een inhoud van 35 liter.


Nummer 2: Kasey Products – Regenhoes Rugzak

Er zijn vele redenen waarom je een regenhoes voor een backpack zou moeten kopen. Als je van plan bent te reizen tijdens het regenseizoen, of als je in een gebied woont dat bekend staat om zijn regenval, dan is een regenhoes een onmisbaar item. Een regenhoes houdt je rugzak en de inhoud ervan droog, zelfs in de zwaarste regenbui.

Als je op zoek bent naar een rugzakhoes die alles kan, dan is deze een aanrader!

De regenhoes van Kasey Products is perfect om je spullen veilig en droog te houden tijdens nat weer, en het kan ook worden gebruikt als een transporthoes om je spullen te beschermen tijdens het reizen. De elastische band zorgt voor een goede pasvorm, en de reflecterende strepen maken je zichtbaar bij weinig licht.

Hij is erg veilig in gebruik, ook wanneer je in het donker op de fiets zit. Hij heeft namelijk drie reflecterende strepen. Zo zullen andere weggebruikers je altijd zien.


Nummer 3: Regenhoes/Flightbag voor backpack

Sta je op het punt om te gaan backpacken? Dan mag deze regenhoes niet op je lijstje ontbreken. Met deze felle gele regenhoes blijven al je spullen droog. Zo heb je de zekerheid dat je niet te maken krijgt met een natte inhoud of een kapotte laptop door het vocht.

Doordat het geschikt is voor een rugzak met een inhoud van 55-80 liter, ben je ook zeker dat hij over jouw backpack past. Ook is hij erg licht van gewicht en valt hij erg hard op in het donker.