De beste slaapmaskers zodat je ook op het vliegtuig goed kan slapen

Heb je wel eens aan het einde van de dag lang in bed gelegen met het probleem dat je maar niet in slaap valt? Niets is vervelender dan naar het plafond staren wanneer jij zo graag jouw nachtrust wilt halen. Hoe goed we normaal ook slapen, we kennen allemaal wel dit frustrerende gevoel. Een van de mogelijke factoren waardoor dit vaak gebeurt, is doordat jouw kamer niet helemaal donker is. Het is bewezen dat het maken van een zo donker mogelijke slaapomgeving net zo belangrijk is als het hebben van een comfortabele matras of uitstekende lakens. Wanneer het lastig is om jouw kamer volledig donker te maken, dan komt een slaapmasker goed van pas.

Merkloos

Homefy Luxe Slaapmasker - 100% Verduisterend - 3D Ademend Traagschuim - ZwartHet Homefy slaapmasker staat bekend om zijn comfort en 100% verduistering. Het slaapmasker is gemaakt van traagschuim en heeft extra vrije ruimte voor de ogen. Je ogen krijgen zo voldoende rust...

SIMIA™

Wil je makkelijker in slaap vallen of niet te vroeg wakker worden? Verstorend licht wordt tegengehouden door SIMIA zijden slaapmasker. Slaap voortaan heerlijk met dit comfortabele slaapmasker, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit verstelbare oogmasker van zacht en ademend...

SIMIA

Wil je makkelijker in slaap vallen of niet te vroeg wakker worden? Verstorend licht wordt tegengehouden door SIMIA zijden slaapmasker. Slaap voortaan heerlijk met dit comfortabele slaapmasker, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dit verstelbare oogmasker van zacht en ademend...

Somnifiq

Wie wil er nu niet heerlijk uitgerust wakker worden?! Een goede nachtrust zorgt voor veel gezondheidsvoordelen. Bovendien is een uitgerust mens gewoon gelukkiger. Twee belangrijke factoren die een goede nachtrust bevorderen zijn duisternis en stilte. Het Somnifiq 3D slaapmasker...

HappyPeanut

Het zijden slaapmasker van HappyPeanut™ zorgt ervoor dat je weer optimaal kunt genieten van een welverdiende nachtrust: Waar en wanneer je maar wilt. Het slaapmasker is gemaakt van moerbeizijde dat zorgt voor een koel en zijdezacht gevoel. Met het verstelbare elastiek blijft...

Ook wanneer je op vakantie vertrekt, kunnen de beste slaapmaskers wonderen verrichten. Voor een goede nachtrust in het vliegtuig is een slaapmasker een goede manier. Door licht en geluid te blokkeren kan een slaapmasker je helpen sneller in slaap te vallen en langer te blijven slapen. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten bij het gebruik van een slaapmasker in het vliegtuig. Ten eerste, zorg ervoor dat het masker verstelbaar is, zodat het comfortabel op uw gezicht past. Ten tweede, zorg ervoor dat de stof licht en ademend is, zodat u het niet te warm krijgt. En tot slot, probeer een masker te kiezen met oordopjes om lawaai tegen te houden. Het gebruik van een slaapmasker in het vliegtuig kan u helpen de rust te krijgen die u nodig hebt om u fris en energiek te voelen wanneer u uw bestemming bereikt.

Daarom hebben we in dit artikel de drie beste slaapmaskers op een rijtje gezet. Een goed slaapmasker is een masker dat helpt om het licht volledig tegen te houden zonder dat het benauwend op jouw hoofd zit. De meeste mensen die een slaapmasker gebruiken weten dat het een beetje vallen en opstaan ​​kost om het juiste masker te vinden. Iedereen heeft immers zijn eigen voorkeuren. Als je erover na aan het denken bent om een slaapmasker aan te schaffen, dan helpen wij je graag verder met deze top 3.

Waar moet je op letten?

Het is wetenschappelijk bewezen dat een slaapmasker helpt om gezonder en rustiger te slapen. We weten allemaal hoe belangrijk een goede nachtrust is. het helpt ons uit te rusten en het helpt ons lichaam om zichzelf te genezen. Zonder een goede nachtrust lopen we snel tegen concentratieproblemen aan. Ondanks dat jouw kamer donker is, kan iedere kleine verlichting al voor invloed zorgen in onze slaap. Denk bijvoorbeeld aan de straatverlichting die door de gordijnen heen komt of het licht van onze elektronische apparaten.

Wanneer jij merkt dat je hier gevoelig voor bent of wanneer je op zoek bent naar manieren om jouw slaap te verbeteren, dan is het tijd om een slaapmasker uit te proberen. Het beste slaapmasker voldoet aan drie punten. Allereerst moet het licht volledig blokkeren. Daarnaast moet het comfortabel zitten. Je wilt niet dat het op jouw neus of ogen drukt. Het derde punt is het vaststellen of het effect heeft gehad op jouw slaap. Voel jij je uitgeruste na een paar nachten slapen met het masker?

Kom erachter wat jouw voorkeuren zijn

Wanneer jij niet gewend bent om te slapen met een slaapmasker, dan moet je het in het begin een aantal nachten de tijd geven voordat jij een conclusie kan trekken. De kans is namelijk groot dat jij de eerste nacht niet geweldig hebt geslapen. Je bent immers nog niet gewend aan het dragen van een masker tijdens het slapen. Zodra je merkt dat je er gewend aan bent, dan is het tijd om te analyseren wat je er van vindt. Wees voorbereid dat het vinden van een goed slaapmasker een proces van vallen en opstaan kan zijn. Iedereen heeft andere voorkeuren. Je komt er pas achter wat jouw voorkeuren zijn wanneer je het aan het uittesten bent. Ondanks dat het even tijd kan kosten om het perfecte slaapmasker te vinden, is het het meer dan waard. Je zal merken dat je een geweldige nachtrust krijgt wanneer jij het beste slaapmasker voor jou draagt.

De verschillende materialen

Een van de punten die het comfort en succes van het slaapmasker bepalen, is het materiaal. Een puur zijden masker van hoge kwaliteit is vaak de meest geprefereerde keuze voor een slaapmasker. Het zijde voelt luxe aan, is licht van gewicht en ademt goed. Het voldoet dus aan veel belangrijke punten. Een ander goede optie op het gebied van materiaal, is katoen.

Katoen is een zachte stof, ademt goed en irriteert de huid niet. In de zomer zorgt het katoen ervoor dat jouw hoofd koel blijft. Een andere optie die je steeds meer ziet, zijn verzwaarde slaapmaskers. Deze bevatten kleine kralen of zaadjes die een lichte druk bieden. Sommige bevatten traagschuim waardoor het masker gewichtloos aanvoelt.

Beste slaapmaskers voor op het vliegtuig

Medoes – Traagschuim Slaap masker

Ben jij op zoek naar een licht slaapmasker wat zorgt dat jij geniet van een complete duisternis, dan is het Medoes traagschuim Slaapmasker de beste keuze voor jou. Dit masker is gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Ook de vulling bestaat uit katoen. Dit zorgt ervoor dat het slaapmasker goed ademt en niet te warm aanvoelt op jouw gezicht.

Het masker is gemaakt met een speciaal ontwerp waar de stof volledig tegen de huid zit. Hierdoor geniet je van 100% verduistering. Doordat het slaapmasker te verstellen is, voel jij geen druk door het masker. Dit maakt dit masker ook ideaal voor iedereen met migraine. Je krijgt standaard een handig opbergtasje bij dit slaapmasker waar jij het in kan opbergen.


SIMIA Premium Zijden Slaapmasker

Ben jij een grote fan van een zijden slaapmasker? Dan past het SIMIA Premium Zijden Slaapmasker perfect bij jouw wensen. Dit slaapmasker is de perfecte keuze voor iedereen die houdt van het luxe gevoel. Zijden staat bekend om zijn zachtheid, wat het perfect maakt voor op het gezicht.

Het zijden glijdt zacht over de huid en zal dus niet het gebied rondom jouw ogen irriteren. Het stof werkt zelfs anti-aging. Met behulp van de elastische band die te verstellen is, pas jij het slaapmasker precies aan aan het formaat van jouw hoofd. 


Podec Slaapmasker – Ademend Katoen

Voor iedereen die op zoek is naar een licht en goed verduisterend masker, is het Slaapmasker – Ademende Katoen de oplossing. Dit slaap masker is ontwikkeld met 5 lagen aan ademend materiaal. Het slaapmasker zit zacht op jouw huid, wat het een ideaal masker maakt voor iedereen die wel eens last heeft van migraine.

Doordat jouw ogen een erg gevoelig gebied zijn, heeft dit masker rekening gehouden met het materiaal wat ze gebruiken. Na een nacht slapen met dit slaapmasker, zal jij geen afdrukken of roodheid krijgen van het masker. Het slaapmasker is te wassen in koud water.