De beste vacuumzakken om zaken compact te verpakken

Met behulp van vacuumzakken is reizen en het huis opruimen nog nooit zo makkelijk geworden. De mogelijkheden met deze zakken zijn enorm, en veel huishoudens komen met de tijd achter steeds meer creatieve oplossingen. De meeste mensen zijn gewend om de vacuumzakken te gebruiken om beddengoed of andere luchtige items mee op te bergen. Wanneer we deze items zouden opvouwen en in de kast zouden leggen, dan neemt één dekbed gelijk zoveel onnodige ruimte in beslag.

Met behulp van de vacuumzakken is dat probleem, verleden tijd. De zakken zorgen daarnaast ook dat de producten vrij blijven van vocht of stof, wat ervoor zorgt dat ze een stuk langer mee gaan. Zelfs wanneer ze de helft van het jaar in de kast worden weggestopt. Ben jij benieuwd naar meer creatieve manieren om een vacuumzak te gebruiken of ben jij op zoek naar de beste vacuumzak om aan te schaffen? Dan helpt dit artikel je gegarandeerd verder.

Best verkochte vacuumzakken van 2024

LUVEGO

Of je nu ruimte wilt besparen in je koffer, meer plek wilt in je kledingkast of die enorme knuffels van je kinderen wilt opbergen, de vacuüm opbergzakken van Luvego zijn dé oplossing. Deze vacuüm opbergzakken set bestaande uit 2 Jumbo vacuümzakken. ...

LUVEGO

Of je nu ruimte wilt besparen in je koffer, meer plek wilt in je kledingkast of die enorme knuffels van je kinderen wilt opbergen, de vacuüm opbergzakken van Luvego zijn dé oplossing. Deze vacuüm opbergzakken set bestaande uit 13 vacuümzakken inclusief...

VITAMO

Met deze set van 13 stuks premium vacuüm opbergzakken bespaar je enorm veel ruimte en berg je je textiel luchtdicht en waterdicht op. Of je nu ruimte wilt besparen in de koffer of meer ruimte wilt in je kledingkast, de scheurbestendige vacuümzakken van VITAMO zijn de...

VITAMO

Deze set van 12 stuks oprolbare vacuüm opbergzakken is ideaal voor het veilig luchtdicht en waterdicht opbergen van je textielgoed als je geen stofzuiger of handpomp tot je beschikking hebt. Je kan toch aardig wat lucht eruit drukken door de vacuümzakken op te rollen en te persen. Zo...

Merkloos

✓ Volumekorting: (%) korting bij aankoop van meerdere items in één bestelling. Last van overvolle kasten en een tekort aan ruimte? Daar bieden deze vacuumzakken dé oplossing voor! Het opbergen van groot textiel, zoals beddengoed, (winter)kleding en knuffels,...

amazon.nl

Ruimtewonder: elke verpakking bestaat uit 5 duurzame vacuümzakken in 2 maten. De 3 extra grote en 2 grote vacuümzakken zijn perfect geschikt voor het opbergen van kleding en dekens Duurzaam en herbruikbaar: de vacuümzakken bestaan uit 100% micron pvc en kunnen steeds opnieuw...

amazon.nl

15 vacuümzakken in 3 verschillende maten: 5 grote vacuümzakken (100 x 80 cm), 5 middelgrote (80 x 60 cm) en 5 kleine (60 x 40 cm). Vanwege de verschillende maten kun je niet alleen kleinere voorwerpen zoals sjaals, sokken en schoenen opbergen, maar ook voorwerpen zoals dekbedden, kussens...

Strex

Hoe krijg je jouw winterdekbed extra klein en compact? Met een Strex vacuum opbergzak! Plaats kleding, een kussen of dekbed in onze scheurbestendige vacumeerzakken, pomp de lucht eruit en jouw textiel is razendsnel plat. Zo berg je groot...

amazon.nl

Set bestaande uit robuuste vacuümcompressie bewaarzakken van kunststof. Comprimeert volumineuze textiel, kleding, beddengoed en meer met een vermindering van 80%. Beschermt voorwerpen tegen vocht, vuil, insecten, schimmel, geuren en meer. Handpomp meegeleverd of...

amazon.nl

Deze set bestaat uit 12 stuks vacuüm opbergzakken en handpomp. XL *2: 80x120 cm, M *4: 60x80 cm, S *4: 40x60 cm, oprolbare opbergzak *2: 35x50 cm Deze VOUNOT vacuümzakken zorgen ervoor dat u uw textiel extra compact en beschermd kunt opbergen in iedere ruimte. Reduceert...

Wat is een vacuumzak?

De vacuumzak is, zoals de naam al een beetje verklapt, een zak die vacuum zuigt. Dit betekent dat je met behulp van een simpel ontwerp de mogelijkheid hebt om de onnodige lucht uit de zak te zuigen. De vacuumzak heeft allerlei verschillende functies, maar wordt vooral gebruikt in de keuken. Het is namelijk een simpele methode om voedsel langer houdbaar te maken, aangezien de zuurstof er niet meer bij kan.

Ook wordt het vaak in de keuken gebruikt om voedsel te marineren. Maar, de functies van vacuumzakken gaan verder dan dit. Ze zijn in de laatste jaren een onmisbaar item geworden in het huishouden en zelfs op reis. Ben jij benieuwd hoe jij de vacuumzak kan gebruiken in deze scenario’s of welke vacuumzak de beste is om aan te schaffen? Dan helpt dit artikel je verder. Wij leggen alle feitjes voor jou uit en geven jou een top 3 aan beste vacuumzakken om te kopen.

Perfect om spullen op te ruimen in huis

De vacuumzak is echt een geweldige uitvinding voor in het huishouden. Met behulp van de vacuumzak kan je zoveel spullen makkelijk opbergen, zonder dat je er te veel ruimte voor nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan alle extra dekens, handdoeken en kussens die je in jouw huis hebt liggen voor het geval dat het koud wordt of dat je gasten over hebt die blijven slapen. Wanneer jij een grote deken in jouw kast moet opbergen, dan zou hij zoveel onnodige plek in beslag nemen.

Maar wanneer jij deze deken in de vacuumzak stopt en de lucht eruit zuigt, dan heb je ineens een compact pakketje. In dezelfde ruimte kan je ineens meerdere spullen kwijt. Als er een ding is waar ieder huishouden blij van wordt is een goede organisatie en een ruimtebesparing. Een andere methode waar de zakken bij van pas komen, is het opbergen van belangrijke documenten. Bewaar geboortecertificaten bijvoorbeeld in een vacuumzak om ze waterdicht te houden. Het is beter dan een lamineermachine die de verzegeling permanent maakt.

De vacuumzak gebruiken op reis

Ondanks dat je denkt dat je weet wat een vacuumzak allemaal kan betekenen, zijn er nog zoveel meer mogelijkheden waar de vacuumzak wonderen in doet. Een van deze situaties is op reis. Wanneer we gaan reizen zitten we altijd met hetzelfde probleem: we komen ruimte te kort in ons koffer. Vooral in de winter, wanneer we veel truien en warme kleding moeten inpakken, is dit een probleem. Het is zonde om zoveel ruimte kwijt te raken aan een trui. Maar wat als je alle onnodige lucht uit het koffer kan zuigen?

Dan houd je ineens zoveel extra ruimte over. Dat is exact wat een vacuumzak kan betekenen op reis. De volgende keer dat jij jouw koffer gaat inpakken, maak jij gebruik van een of meerdere vacuumzakken. Je legt simpelweg jouw kleding in de zak en zuigt vervolgens de lucht eruit. Je kan zelfs een organisatie maken waar jij al jouw broeken, rokken en jurken in de ene vacuumzak doet en de tops en truien in de andere. Je houdt ineens een hoop extra ruimte over die jij kan gebruiken voor schoenen, toiletspullen en andere accessoires.

Onze top 3 beste vacuumzakken

Nummer 1: Transparante vacumeerzakken voor textiel

Wanneer jij op zoek bent naar een grote vacuumzak die jij kan gebruiken voor het opbergen van spullen in en rondom het huis, dan komt deze set van pas. de Vacumeerzakken bevatten een set van 5 vacuumzakken die uitstekend te gebruiken zijn. De zakken zijn gemaakt van sterk materiaal, wat er voor zorgt dat je de zakken keer op keer weer kan hergebruiken.

In de 5-delige set ontvang jij 3 verschillende formaten. Je krijgt 2x een Small. deze heeft een afmeting van 50 bij 60 centimeter. Daarnaast ontvang je 2x een Medium, wat een afmeting heeft van 60 bij 80 centimeter. Uiteindelijk krijg je ook 1x een Large. Deze heeft een afmeting van 70 bij 120 centimeter.


Nummer 2: Rheme vacuüm opbergzakken

Ben jij op zoek naar een handige vacuumzak om te gebruiken op reis? Dan biedt deze de oplossing voor jou. bij aankoop van deze vacuumzak, ontvang jij twee zakken die waterdicht en stofdicht zijn. Het voordeel is dat je twee stuks van verschillende formaten krijgt. zo kan je altijd kijken welk formaat het beste past bij de spullen die jij wilt meenemen.

De eerste heeft een formaat van 86 bij 50 centimeter en de tweede heeft een formaat van 130 bij 74 centimeter. Je geniet daarnaast van de garantie dat de zakken waterdicht zijn en het stof op afstand houden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over dat jouw kleding nat wordt wanneer jij met een stoffen tas gaat reizen. Je bespaart een hoop ruimte wanneer jij jouw kleding vacuum zuigt in jouw koffer. Het inpakken wordt ineens een stuk minder stressvol dankzij deze techniek.


Nummer 3: Strex Vacuumzakken – 13 stuks

Met behulp van de Strex Vacuumzakken heb jij een grote collectie aan vacuumzakken op voorraad om te gebruiken. Je ontvangt namelijk 13 stuks en krijgt 4 verschillende maten. Doordat je verschillende maten tot jouw beschikking hebt, is er altijd wel een geschikte vacuumzak te vinden voor de situatie. Gebruik ze bijvoorbeeld voor dekbedden, kussen of dekens, of gebruik ze om kleding vacuüm te zuigen om ruimte in jouw koffer te besparen.

Bij bestelling van deze set ontvang je standaard een pompje. zo kan je op reis altijd jouw spullen weer terug in de vacuumzak stoppen, zelfs wanneer je geen stofzuiger tot jouw beschikking hebt.

De Strex vacuümzakken zijn perfect voor het opbergen van winterkleding wanneer deze niet wordt gebruikt. De vacuümzakken zijn gemaakt van extra sterk materiaal en beschermen uw kleding tegen verkleuring, vocht of nare geurtjes. De set bevat een pomp, waardoor je je spullen gemakkelijk weer in de vacuümzak kunt stoppen als je op reis gaat.