Hoe samsonite cijferslot instellen? Bekijk deze video’s!

Je hebt een mooie Samsonite koffer maar nu weet je niet hoe je de cijfercode moet instellen. Bij elke koffer die je koopt zit er een kleine gebruiksaanwijzing bij hoe je het slot moet instellen. Zit deze er niet bij of ben je deze kwijt bekijk dan de onderstaande video's.

Beste Samsonite reiskoffers

Ben je op zoek naar een nieuwe Samsonite reiskoffer? Check hieronder dan even onze eigen favorieten!
Verder vind je tips hoe je het cijferslot kan instellen van deze Samsonite koffers.

#1 Beoordeeld
Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER 55/20 (Handbagage) Turquoise

Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER 55/20 (Handbagage) Turquoise - Ontdek S'Cure, onze lichtste polypropyleen collectie met driepuntsluiting tot nu toe. Samsonite slaagde erin om een ultralichte en supersterke collectie te maken dankzij Flowlite®; een revolutionaire polypropyleenmix. Dit...

Samsonite S'Cure Spinner Reiskoffer 100.5 liter - Blauw

Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER 75/28 (Medium) Blauw - Ontdek S'Cure, onze lichtste polypropyleen collectie met driepuntsluiting tot nu toe. Samsonite slaagde erin om een ultralichte en supersterke collectie te maken dankzij Flowlite®; een revolutionaire polypropyleenmix. Dit materiaal...

Samsonite S'Cure Handbagage koffer 55 cm - Rood

Samsonite reiskoffer - S'CURE SPINNER 55/20 (Handbagage) Rood - Ontdek S'Cure, onze lichtste polypropyleen collectie met driepuntsluiting tot nu toe. Samsonite slaagde erin om een ultralichte en supersterke collectie te maken dankzij Flowlite®; een revolutionaire polypropyleenmix. Dit materiaal...

Samsonite S'Cure Dlx Spinner Reiskoffer - 69 cm - Zwart/Gold Deluscious

Samsonite Reiskoffer - S'Cure Dlx Spinner 69/25 (Medium) Black/Gold Deluscious

Samsonite S'Cure DLX Spinner Reiskoffer - 75 cm - Graphite

Samsonite Reiskoffer - S'Cure Dlx Spinner 75/28 (Medium) Graphite

Hoe Samsonite cijferslot instellen?

Als het gaat om een koffer van Samsonite heb je twee verschillende soorten cijfersloten. Je hebt het vaste slot. Vaak hebben deze koffers 3 sloten waarvan 1 een cijferslot code. Dan heb je nog de cijfersloten waar je de puller van de rits in kan drukken. Alle twee kan je zelf instellen, zie video's

Cijfercode van vast slot instellen: 

Cijferslot met ritssluiting.

 

Dan zie je bijna op alle koffers dat er ook een sleutelgat zit naast of onder de cijfercode ook zie je hier een logo van TSA.

tsa slot

Je zou haast denken dat bij de koffer ook een sleutel moet zitten om de koffer te openen, maar nee. TSA is een afkorting van Transport Security Administration. Dit is een veiligheidsinstantie van het Amerikaanse Homeland Security. Dit is opgericht na het drama van 9/11. TSA is in het leven geroepen om meer controle te krijgen met het controleren van koffers.

Een TSA medewerker heeft wel een sleutel van iedere koffer die een TSA slot heeft, dit hebben ze gedaan omdat als ze een koffer willen controleren deze niet hoeven open te breken maar kunnen de koffer gewoon open maken om te controleren.

Dus ga je naar Amerika dan is het verstandig een koffer te nemen met TSA. Hieronder vind je de beste Samsonite reiskoffers met TSA-slot, anno 2024.

Tot slot.

Ik hoop dat je wat hebt aan dit artikel , mocht je je code niet meer weten dan kan je het slot niet meer open krijgen. Ik stel je dan voor om contact op te nemen met de winkel waar je de koffer gekocht hebt. Heb je de koffer particulier gekocht dan kan je nog steeds contact op nemen met een specialist zoals Travelbags.nl of een andere lederwaren speciaalzaak bij je in de buurt.

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dat onderaan deze pagina.

Last update: 25 oktober 2021

Deel dit artikel

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *