Laden…

Hoe samsonite cijferslot instellen? Bekijk deze video’s!

Je hebt een mooie Samsonite koffer maar nu weet je niet hoe je de cijfercode moet instellen. Bij elke koffer die je koopt zit er een kleine gebruiksaanwijzing bij hoe je het slot moet instellen. Zit deze er niet bij of ben je deze kwijt bekijk dan de onderstaande video’s

Hoe Samsonite cijferslot instellen?

Als het gaat om een koffer van Samsonite heb je twee verschillende soorten cijfersloten. Je hebt het vaste slot. Vaak hebben deze koffers 3 sloten waarvan 1 een cijferslot code. Dan heb je nog de cijfersloten waar je de puller van de rits in kan drukken. Alle twee kan je zelf instellen, zie video’s

Cijfercode van vast slot instellen: 

Cijferslot met ritssluiting.

 

Dan zie je bijna op alle koffers dat er ook een sleutelgat zit naast of onder de cijfercode ook zie je hier een logo van TSA.

tsa slot

Je zou haast denken dat bij de koffer ook een sleutel moet zitten om de koffer te openen, maar nee. TSA is een afkorting van Transport Security Administration. Dit is een veiligheidsinstantie van het Amerikaanse Homeland Security. Dit is opgericht na het drama van 9/11. TSA is in het leven geroepen om meer controle te krijgen met het controleren van koffers.

Een TSA medewerker heeft wel een sleutel van iedere koffer die een TSA slot heeft, dit hebben ze gedaan omdat als ze een koffer willen controleren deze niet hoeven open te breken maar kunnen de koffer gewoon open maken om te controleren.

Dus ga je naar Amerika dan is het verstandig een koffer te nemen met TSA. Bekijk hier alle koffer reviews van koffers met TSA.

Tot slot.

Ik hoop dat je wat hebt aan dit artikel , mocht je je code niet meer weten dan kan je het slot niet meer open krijgen. Ik stel je dan voor om contact op te nemen met de winkel waar je de koffer gekocht hebt. Heb je de koffer particulier gekocht dan kan je nog steeds contact op nemen met een specialist zoals Travelbags.nl of een andere lederwaren speciaalzaak bij je in de buurt.

Wil je graag reageren op dit artikel, dan kan dat onderaan deze pagina.

Last update: 3 november 2020

Geef een antwoord