Laden…

Koffer kopen bij Action? De voordelen en nadelen!

Het échte besluit van deze post is eigenlijk simpel: sommige Action-koffers zijn goed, maar eigenlijk vind je betere deals voor dezelfde prijs online. Check onze lijst van de beste goedkope koffers om jouw deal te slaan!

Wanneer je een nieuwe koffer nodig hebt voor je handbagage, voor een vakantie of omdat je op kamers zit, dan valt er qua soorten en modellen koffers veel te kiezen. Een van de grotere aanbieders waar je voor koffers terecht kunt, is de Action. De Action heeft een ruim aanbod aan diverse soorten koffers, van handbagagekoffers en trolleys tot grote en compact reiskoffers.

Koffers voor een scherpe prijs

Verreweg het grootste voordeel van Action-koffers zijn de scherpe prijzen die deze winkelketen hanteert. Zoek je een koffer om een wereldreis te maken of een comfortabele handbagage trolley? Dan kun je voor een mooie prijs in het Action-assortiment terecht. In elk geval weet je bij Action-koffers dat je nooit te veel betaalt. Kies je daarentegen voor koffers van een kofferspecialist, dan ben je veel meer geld kwijt voor vaak hetzelfde merk of type koffer dat je bij een Action-winkel kunt krijgen. En waarom zou je meer betalen voor een koffer dan nodig is?

Een breed assortiment koffers

koffer kopen actionEen ander voordeel van de Action als verkoper van koffers is het ruime assortiment koffers en de diverse soorten koffers die je bij deze winkelketen kunt kopen. Je kunt kiezen uit standaard trolleys voor handbagage, reistassen en reiskoffers. Binnen deze categorieën is er keuze in overvloed in het Action-assortiment. Vooral de trolleys, koffers die bedoeld zijn om handbagage mee te vervoeren, zijn populair.

Deze categorie koffers behoort tot de bestverkochte kofferproducten van de winkelbranche. Een belangrijke reden die trolleys voor handbagage zo geliefd maakt, is het gebruiksgemak van deze koffers. Ze zijn compact, erg wendbaar en kunnen gebruikt worden voor van alles en nog wat. Zo kiezen veel mensen ervoor om spullen die ze voor hun werk nodig hebben (denk aan laptops, mappen, boeken en dossiers) in een trolley mee te nemen naar de werkvloer. Je hoeft dan niet met een zware handtas of schoudertas te sleuren en hebt al je spullen bij elkaar. De grote keuzemogelijkheden die er zijn qua kleuren, typen en formaten trolleys vinden veel mensen ook aantrekkelijk. En ten slotte is de prijs van handbagage trolleys een echt pluspunt van dit koffertype. Al voor een bedrag van rond de 20 euro kun je prachtig vormgegeven en sterke trolleys kopen.

Naast trolleys doen Action-reistassen het ook goed. Action-reistassen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en patronen, maar hebben als gemeenschappelijk kenmerk dat ze zacht zijn van de buitenkant en voorzien zijn van handige wieletjes en een trektang. De stand is vaak uitschuifbaar en bedoeld om de reistas mee te kunnen nemen. Een groot voordeel van reistassen is de goede wendbaarheid. Verder zijn reistassen ook goed draagbaar.

Ten slotte zijn er nog de echte reiskoffers. Deze zijn vaak gemaakt van hard kunststof materiaal en hebben niet altijd wieletjes. Reiskoffers zijn puur bedoeld om, vaak over langere afstanden met het vliegtuig of de trein, te reizen en veel spullen mee te nemen. Een ideale koffer dus als je op vakantie, zakenreis of op safari gaat.

Niet alle koffers zijn van goede kwaliteit

De Action-koffercollectie heeft ook enkele nadelen. De winkelketen biedt vaak kwalitatief uitstekende koffers aan, maar dit geldt niet voor elk trolley, koffer of reistas. Lees daarom eerst online reviews na over betreffende koffer. Naast dit feit is het zo dat de voorraad niet altijd snel en tijdig wordt aangevuld. Dat lijkt geen probleem, maar is het wel. Bij Action-winkels kun je koffers namelijk niet via de webshop bestellen, maar zul je echt naar de winkel zelf moeten gaan. En als de voorraad net op is, heb je dus pech gehad.

action koffers

Bij een specialistische zaak wordt maatwerk geleverd

Naast de genoemde nadelen is de keuze aan koffers die Action-winkels bieden altijd beperkter dan de opties die een specialistische zaak aanbiedt. In een reiswinkel die zich gespecialiseerd heeft in reisartikelen is de keuze altijd groter dan in een Action-winkel. En ook kan er in een speciaalzaak beter maatwerk worden geleverd.

Het échte besluit van deze post is eigenlijk simpel: sommige Action-koffers zijn goed, maar eigenlijk vind je betere deals voor dezelfde prijs online. Check onze lijst van de beste goedkope koffers om jouw deal te slaan!

Last update: 2 januari 2021

Geef een antwoord