Review: Traveller Singapore handbagage koffer

Op reis gaan met een grote koffer die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, reist een stuk minder prettig. Liever heb je een koffer die goed aansluit op de lengte van je trip, zodat je niet onnodig hoeft te slepen. Dan komt deze Princess Traveller Singapore handbagagekoffer goed van pas! Met het heerlijk compacte formaat neem je deze koffer handig mee op elke korte trip.

Ga je met het vliegtuig? Dan mag deze koffer zelfs mee als handbagage! Benieuwd naar wat deze koffer verder allemaal nog te bieden heeft? In dit artikel geven we een gedetailleerde review van de Princess Traveller Singapore!

Belangrijke eigenschappen van de Princess Traveller Singapore op een rijtje

Deze kleinere koffer draait allemaal om het compacte formaat. Je kunt 34 liter aan inhoud kwijt in deze koffer. Daarmee is de Singapore koffer een ideale partner op een kortere vakantie of een weekendje weg. De koffer is 55 centimeter hoog, 35 centimeter breed en 20 centimeter diep. Dat betekent ook dat deze koffer bij vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen als handbagage mee aan boord mag.

De koffer is voorzien van een cijferslot, waardoor je spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Let op: het betreft hier geen TSA-slot, dus voor reizen naar de Verenigde Staten kun je deze koffer helaas niet gebruiken.

De koffer is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren en is uitgevoerd in ABS materiaal. Zo is de koffer licht en toch stevig tegelijkertijd. Hij weegt namelijk maar 2,4 kilogram. Combineer dat met de zogeheten ‘Shark Skin Finish’ en je koffer kan heel wat stootjes hebben. De kleuren en het materiaal zorgen in combinatie met de vormgeving voor een sportief ogende koffer. Onderop de koffer vind je vier individuele en soepele wielen. Aan de bovenkant een handvat én in uitschuifbare telescopische trekstang.

Aan de binnenkant vind je een vrij standaard indeling van moderne koffers. De linkerkant van de koffer is een groot vak dat volledig af te sluiten is met een ritsvak. In dit vak zelf vind je nog een klein vakje, dat ook met een rits afgesloten wordt. Dit is de ideale plek om zaken als je paspoort, je boeken of je telefoonoplader in te stoppen. De rechterkant bestaat uit een groot vak dat af te sluiten is met twee gekruiste pakbanden, geschikt om bijvoorbeeld je kleding in op te bergen.

Voor wanneer en voor wie is deze Princess Traveller Singapore?

Door het compacte formaat is deze koffer voor veel reizen en reisgezelschappen een ideale reisgenoot. Ga je bijvoorbeeld met de auto een weekendje weg? Dan biedt de Singapore koffer precies genoeg ruimte. Of ga je juist op een korte vakantie met het vliegtuig? Ook dan heb je plaats genoeg voor al je spullen én kun je je koffer handig meenemen als handbagage. Alleen als je voor langere tijd op reis gaat of je koffer met meerdere personen wilt delen, is het misschien beter om een grotere koffer aan te schaffen.

Veel mensen zullen blij zijn met het formaat van de koffer. Met een hoogte van slechts 55 centimeter kunnen veel mensen er makkelijk mee over weg. Ben je wat groter? Schuif dan eenvoudig de trekstang wat verder uit en je kunt de koffer alsnog prima hanteren. Juist voor bijvoorbeeld kinderen is de koffer vanwege de relatief lage hoogte ook al snel handig om zelf mee te nemen.

De voor- en nadelen van de Princess Traveller Singapore

  • Sportieve en mooi vormgegeven koffer
  • Gemaakt van sterk en licht materiaal
  • Compact en geschikt als handbagagekoffer
  • Praktische en mooi afgewerkte binnenkant

Ontdek de Princess Traveller Singapore handbagage koffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *