Review: American Tourister Tracklite Spinner Reiskoffer

Voor veel mensen is het kiezen van een nieuwe koffer een lastige keuze: ga ik voor een praktische en dure koffer, of neem ik genoegen met een minder handige maar voordelige koffer? In het geval van de Tracklite serie van American Tourister hoef je niet te kiezen! Deze lijn is zowel praktisch als comfortabel en heeft ook nog een leuk ontwerp. Alles weten over deze koffer? In dit artikel zetten we alles voor je op een rijtje over wat jij moet weten van deze serie koffers!

Belangrijke eigenschappen van de American Tourister Tracklite Spinner

Elke uitvoering van de Tracklite Spinner heeft zijn eigen handigheidjes. Zo zijn er drie verschillende maten: S (34 liter inhoud), M (82 liter inhoud) en L (120 liter inhoud). Daarmee zijn met name de M en L koffers geschikt voor de grote en lange vakanties. Daarom ook dat deze twee koffers uitgerust zijn met een TSA-cijferslot en de mogelijkheid hebben om extra opbergruimte te creëren. De S variant is daarentegen bij veel vliegtuigmaatschappijen toegestaan als handbagage. Zo zie je dus: deze kofferserie is handig in veel verschillende situaties.

Natuurlijk zijn er ook grote overeenkomsten tussen alle koffers. Neem bijvoorbeeld de buitenkant en het ontwerp van de koffers. Het ontwerp is zeker niet saai, maar is ook geen hoogwaardig designerontwerp. Maar: meer dan prima voor de scherpe prijs die je voor de koffer betaalt. Verder vind je aan de buitenkant een telescopische trekstang die je door middel van een drukknop in hoogte kunt verstellen.

Vlakbij de trekstang vind je ook een regulier handvat waar je de koffer aan kunt optillen. Je beweegt de koffer soepel en licht door de vier dubbel uitgevoerde wielen onderop de koffer.

Binnenin heb je alle ruimte om je spullen op te bergen op de manier die jij wilt. Je hebt namelijk twee grote hoofdvakken waar je al je spullen in kwijt kunt. Een van deze vakken wordt afgescheiden door twee kruisbanden van elastiek, de ander met een volledig af te sluiten netstoffen sluiting met rits. Zo heb je alle ruimte om je spullen op te bergen en te organiseren zoals jij graag wilt. De rits van de netstoffen sluiting en de sluiting van de elastieken kruisbanden zijn uitgevoerd in een vrolijke, rode kleur.

Voor wanneer en voor wie is de American Tourister Tracklite Spinner?

Wanneer je de koffer het beste kunt gebruiken, is helemaal afhankelijk van welk type Tracklite Spinner je op het oog hebt. Wil je gaan kiezen voor de S variant? Dan kun je deze het beste gebruiken op een redelijk korte vakantie of een weekendje weg met de auto. In dat geval biedt de koffer je meer dan genoeg ruimte en sleep je niet met een onnodig grote koffer.

Heb je meer spullen nodig of wil je met een ander een koffer delen? Dan zijn de M en L varianten eerder een goede keuze voor jou. Met name als je naar landen als de Verenigde Staten gaat, komen deze grotere koffers goed van pas door het TSA-slot waar ze over beschikken.

De koffer is met het vrij simpele ontwerp geschikt voor elk type reiziger. Door te kiezen voor een opvallende kleur, of juist niet, past de koffer altijd goed bij jou. Met de in hoogte verstelbare trekstang hoef je ook niet snel bang te zijn dat de koffer te klein voor je is.

De voor- en nadelen van de American Tourister Tracklite Spinner

  • Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren
  • Elke uitvoering heeft zijn eigen voordelen
  • Prima design met handige functies
  • Praktisch ingedeelde binnenkant
  • Geen TSAslot op de kleine uitvoering

Ontdek de American Tourister Tracklite Spinner reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *