Review: Decent Tranporto One Reiskoffer

Een product dat alles kan is altijd goed om in huis te hebben. Je kan zo’n product in namelijk vrijwel alle gevallen heel goed gebruiken. De koffer die we vandaag gaan bespreken, is zo’n echte alleskunner. De Decent Tranporto One is een reiskoffer die een regelmatige reiziger goed tevreden weet te stellen. Wat deze Tranporto One precies zo goed maakt? Wij zetten alle details over deze reiskoffer voor je op een rij!

Belangrijke eigenschappen van de Decent Tranporto One op een rijtje

Een belangrijke factor in het zijn van de alleskunner die deze koffer is, is het formaat van de koffer. Dat is met 60 liter een middelgroot formaat. Daarmee is de koffer dus zowel geschikt voor een kortere vakantie als een langere trip. Ga je echt op een korte vakantie, kun je hem bijvoorbeeld nog gemakkelijk delen met een ander. Tijdens een langere reis heb je nog genoeg ruimte voor al je spullen, zonder jezelf al een bult te slepen aan een grote koffer. In totaal is er ruimte voor 60 liter inhoud.

De buitenkant van de koffer is een zogeheten hardschalen ABS koffer. Dit materiaal is dus hard en zorgt ervoor dat de koffer tegen een stootje kan. Zo blijven je spullen altijd goed beschermd. Ondanks deze bescherming is het materiaal ook erg licht. Je kunt de koffer meenemen aan de aluminium trekstang, die in hoogte verstelbaar is.

Ook zit er zowel aan de bovenkant als de zijkant een los handvat om de koffer te hanteren. Zet je de koffer niet op de wieltjes maar op zijn zij, wordt deze ondersteund door 4 rubberen steunblokjes om beschadigingen aan de koffer zelf te voorkomen.

Tel bij al deze voordelen de 4 lichte zwenkwielen bij op en je hebt een koffer die prettig te hanteren en manoeuvreren is. De koffer weegt namelijk maar 3,7 kilogram. De simpele maar toch sportieve buitenkant van de koffer is van zichzelf wat glanzend. Door te kiezen voor een van de 8 verschillende kleurenopties, kun je ervoor zorgen dat de koffer helemaal bij jouw smaak past. Met het TSA-cijferslot aan de hoogwaardige rits beveilig je al je spullen goed én kun je ook nog eens naar de Verenigde Staten op reis met deze koffer.

De binnenkant van de koffer is een indeling die we herkennen van verschillende andere koffers. Aan de ene kant vinden we een ritsvak, dat volledig af te sluiten is. Achter dit ritsvak zijn nog wat extra spanbanden te vinden om al je spullen goed op zijn plek te houden. In het ritsvak zelf zit nóg een dun ritsvak, waar je handig wat kleine dingen in kunt stoppen.

Aan de andere kant vind je een opbergcompartiment dat te sluiten is met twee spanbanden en een kliksluiting. De twee spanbanden zijn echter geen smalle bandjes zoals in het andere compartiment wel het geval is, maar bevatten opnieuw twee kleine ritsvakjes voor kleine spullen. Deze indeling zorgt voor heel wat overzicht en maakt het inpakken van al je spullen stiekem heel wat gemakkelijker.

Voor wanneer en voor wie is de Decent Tranporto One?

De Decent Tranporto One komt dus in heel wat situaties goed van pas. Of je nou kort of lang op vakantie gaat, met de auto of met het vliegtuig reist, alleen je koffer gebruikt of hem deelt met een ander. Dat maakt deze koffer zo veelzijdig en dus zo handig! Voor wanneer en voor wie je deze koffer gebruikt kan alle kanten op.

De voor- en nadelen van de Decent Tranporto One

  • Perfecte reisgenoot op elke vakantie
  • Handige indeling van de binnenkant met grote compartimenten en kleine vakjes
  • Ook verkrijgbaar in grotere én kleinere maat om voor alle reizen goed voorbereid te zijn
  • TSA-slot voor reizen naar de Verenigde Staten
  • De cijfers op het TSA-slot zijn aan de kleine kant

Ontdek de Decent Tranporto One reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *