Review: Eastpak Tranverz S Reiskoffer

Voor kleine tripjes of een weekend weg is een passende koffer wel zo handig. Slepen met een veel te grote koffer waarin al je spullen ook nog gaan schuiven en zo je ordelijke indeling verpesten; dat is voor niemand fijn. Daarom is een wat kleinere koffer die qua inhoud aansluit op deze kortere tripjes een ideale uitkomst. Een koffer die je hier al te goed mee kan helpen, is de Eastpak Tranverz S Reiskoffer. Meer weten over wat deze koffer zo’n goede optie maakt? Lees dan snel verder!

Belangrijke eigenschappen van de Eastpak Tranverz S op een rijtje

De voordelen van de Eastpak TranverZ S beginnen al direct aan de buitenkant van de koffer. Die is gemaakt van hoogwaardig, polyester materiaal. Dat zorgt voor een koffer die er mooi uit ziet, maar tegelijkertijd ook van hard en daardoor stevig materiaal is. Je spullen zijn zo goed beschermd tegen een stootje onderweg.

Dit materiaal heeft nog een voordeel, namelijk dat het ook lekker licht is. De tas weegt namelijk maar 1250 gram, dus sleep je je nooit een bult aan de koffer zelf! In de koffer is plaats voor 42 liter aan inhoud dankzij het formaat van 51 x 32,5 x 23 centimeter. Dat betekent dat je de koffer bij veel luchtvaartmaatschappijen mee mag nemen als handbagage.

Handige extraatjes aan de buitenkant van de koffer zijn bijvoorbeeld de soepele wielen, het telescopische handvat en twee extra handgrepen aan de bovenkant én de zijkant van de koffer. Voorop de koffer zit nog een extra vak, handig voor spullen die je veilig op wilt bergen maar toch makkelijk wilt kunnen pakken zonder de koffer geheel te openen. Je sluit deze sluiting eenvoudig met een rits. Als je de koffer even neer wilt leggen, kan dat veilig met de beveiligingstrips aan de achterkant van de koffer. Zo beschadig je je koffer niet langer onnodig.

Binnenin de koffer vind je twee hoofdvakken. Beide vakken zijn volledig af te sluiten met een ritsvak, waardoor al je spullen goed opgeborgen zitten. De koffer zelf is rondom ook met een rits af te sluiten. De rits beveilig je met het handige TSA-slot, waardoor je ook naar de USA kunt reizen met deze koffer. Voor extra beveiliging kun je de twee compartimenten van de koffer nog aan elkaar vastklikken met twee extra gordeltjes op de koffer.

Voor wanneer en voor wie is de Eastpak TranverZ S?

De Eastpak TranverZ S is een fijne, compacte koffer. Dat maakt hem met name geschikt voor kortere vakanties of bijvoorbeeld weekendjes weg. Ga je voor een langere periode op pad of heb je vooral veel warme kleren nodig, is deze koffer misschien niet groot genoeg voor je. Voor de kleinere tripjes is deze koffer echter perfect geschikt. Het polyester van de koffer maakt hem zowel geschikt voor reizen met de auto als met het vliegtuig. In het vliegtuig mag je hem in veel gevallen zelfs meenemen als handbagage!

De koffer is in heel wat verschillende kleuren te verkrijgen. Sinds de introductie zijn er bijna 70 verschillende kleuren en kleurcombinaties uitgebracht! Dat betekent dat er voor iedereen wel een passende uitvoering terug te vinden is. Verder is de koffer vrij simpel vormgegeven, wat hem vooral aantrekkelijk maakt voor iedereen die gewoon een simpele koffer wil hebben en verder geen eisen stelt aan het uiterlijk van de koffer. De koffer is wat dat betreft een allemansvriend.

De voor- en nadelen van de Eastpak TranverZ S

  • Mee te nemen als handbagage bij veel luchtvaartmaatschappijen
  • Ideaal voor kortere vakanties of weekendjes weg
  • Twee grote hoofdvakken, af te sluiten met een ritsvak
  • Beschermende strips aan de buitenkant om beschadigingen te voorkomen
  • Niet alle kleurcombinaties zijn nog verkrijgbaar

Ontdek de Eastpak TranverZ S reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *