Review: ONYX Handbagage koffer 35 L

Met een praktische koffer wordt je reis direct een heel stuk prettiger. Als deze koffer dan ook nog een mooi design heeft, heb je echt het beste van beide werelden. Daarom bespreken we vandaag de praktische én mooie handbagage koffer van ONYX. Laat je hierbij niet afleiden door het redelijk kleine formaat van 35 liter: de koffer heeft je namelijk heel wat te bieden. In dit artikel vertellen we je alles over deze ONYX handbagage koffer!

Belangrijke eigenschappen van de ONYX Handbagage koffer

Het grootste voordeel van deze ONYX koffer zit hem direct in de manier waarop de twee hoofdcompartimenten zijn opgedeeld. Natuurlijk heb je gewoon je standaard-kofferindeling zoals je die van reguliere koffers gewend bent: rits de koffer open en je koffer valt in twee losse delen waar je spullen kunt opbergen.

Het handige is echter dat een van die twee delen nóg een extra vak heeft aan de buitenkant van de koffer. Die kun je naar voren klappen, waardoor je hier ruimte krijgt voor spullen die vaak en makkelijk wilt gebruiken tijdens je reis. Dit is daarom bijvoorbeeld de ideale plaats voor je laptop of tablet (waar een speciaal laptopvak voor is voorzien), je boek of je paspoort.

Naast dit extra vak heb je dus ook gewoon twee grote hoofdcompartimenten die je kunt bereiken door de koffer normaal te openen. Deze twee zijn allebei volledig af te sluiten met een rits. Zo zorg je makkelijk voor meer overzicht als je je koffer in gaat pakken en hou je het overzicht ook makkelijker als je op vakantie bent. In totaal heb je plaats voor ongeveer 35 liter aan bagage, genoeg voor een kortere vakantie.

Het handige extra en goed bereikbare vak is niet het enige handige aan de buitenkant van deze koffer. Zo is deze verder gemaakt van volledig duurzame en hoogwaardige materialen. De koffer zelf heeft 3 verschillende ‘hardshell’ lagen, wat de koffer goed bestand maakt tegen een stootje. Toch is de gehele koffer ultralicht.

Op de telescopische trekstang van de koffer zit nog een extra ophangriem, waar je eenvoudig je rugzak aan kunt bevestigen en zo mee kunt nemen. Aan de onderkant van de koffer vind je dubbel uitgevoerde spinner wielen die 360 graden rond kunnen draaien, zodat je deze stil én soepel kunt bewegen. Ten slotte vind je ook nog een dubbel (!) TSA-slot. Dat maakt deze koffer volgens ONYX de best beveiligde koffer van dit moment.

Voor wanneer en voor wie is de ONYX Handbagage koffer?

De ONYX handbagage koffer is dus een zeer complete koffer. Dat maakt hem heel geschikt voor allerlei soorten reizen. Ga je privé op een kortere vakantie? Dan biedt deze koffer je genoeg ruimte voor al je spullen en ga je met een gerust gevoel op vakantie. Ook voor zakelijke reizigers is deze koffer de ideale uitkomst. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het extra vak voorin de koffer, waar je al je zakelijke spullen als je laptop en agenda in op kunt bergen.

Daarnaast heb je voor een zakelijke reis niet veel spullen nodig, waardoor je aan de andere opbergmogelijkheden in deze koffer meer dan genoeg zult hebben. Doordat de koffer in drie totaal verschillende kleurcombinaties beschikbaar is, is deze koffer naar ieders smaak te verkrijgen. Het maakt hierbij niet uit waar je heen op vakantie gaat: dankzij het dubbele TSA-slot kun je er ook mee naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten reizen.

 

De voor- en nadelen van de ONYX Handbagage koffer

  • Super handig extra voorvak voor zaken als je laptop
  • Twee grote compartimenten met ritsvak
  • Mooie afwerking van duurzame en stevige materialen
  • Handige extra functie in de trekstang voor een rugzak
  • Dubbel uitgevoerd TSA-slot voor extra beveiliging
  • Vrij prijzig voor het formaat

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *