Review: Samsonite Stackd Spinner Reiskoffer

Als we Samsonite mogen geloven, is de koffer die we vandaag gaan bespreken ontwikkeld voor de moderne reiziger. De Stackd Spinner is namelijk ‘moeiteloos en praktisch’ ontworpen. Wij snappen zeker waarom Samsonite de koffer op deze manier omschrijft, omdat de koffer inderdaad deze eigenschappen goed weet te combineren. Wil je weten hoe precies? Vandaag duiken we in de Stackd Spinner Reiskoffer en vertellen je alles wat je over deze koffer moet weten!

Belangrijke eigenschappen van de Samsonite Stackd Spinner

Laten we beginnen bij het eerste deel van de omschrijving, namelijk moeiteloos. Een belangrijk aspect in het moeiteloze hanteren van de koffer is het gebruikte materiaal van de koffer. Dat is namelijk Makrolon polycarbonaat. Dit matte materiaal zorgt voor een combinatie van een sterke koffer die tegelijkertijd erg licht is.

Bijkomend voordeel is dat het ook meteen krasbestendig is. De lichte koffer is nog makkelijker te hanteren door de vier dubbel uitgevoerde wielen, zodat je je koffer op vrijwel elke ondergrond moeiteloos met je mee kunt trekken. Door de telescopisch instelbare trekstang past de hoogte van de koffer altijd goed bij je eigen lengte.

Dan hebben we natuurlijk ook nog de praktische kant. Die komt op heel wat manieren terug. Een aspect dat meteen opvalt bij een deel van de Stackd Spinner serie, is dat de handbagage-uitvoeringen de optie hebben om de opbergruimte uit te breiden. Hiervoor kun je een vak aan de voorkant van de koffer open ritsen.

Doordat dit vak buiten de rest van de koffer zit, kun je hier makkelijk alle spullen opbergen die je snel en makkelijk wilt kunnen pakken. In dit vak is een handig vak voor je laptop ingericht. Zo gaat het basismodel van 42 liter bijvoorbeeld ineens naar 46 liter door deze uitbreiding. Ook handig bij deze handbagagemodellen: de geïntegreerde USB-poort waarmee je supermakkelijk je elektrische apparaten kunt opladen.

Verder zijn er genoeg voordelen aan de Stackd Spinner die in elke uitvoering te vinden zijn en die je reis een stuk prettiger maken. De koffer is ingedeeld in twee hoofdvakken, die elk afzonderlijk van elkaar af te sluiten zijn. Een van deze kanten is af te sluiten met twee bagagebanden, het andere vak met een ritsvak. Op het ritsvak zelf zit nog een klein ritsvak verwerkt, zodat je makkelijk al je spullen kunt organiseren op hun eigen plaats. Dat zorgt voor overzicht en dat praktische waar Samsonite het zelf al over had.

Voor wanneer en voor wie is de Samsonite Stackd Spinner?

Doordat de koffer in meerdere maten verkrijgbaar is, kun je met deze koffer alle kanten op. De handbagagemodellen van 42 of 46 liter zijn perfect geschikt voor de kortere reizen. Ga je langer op pad, kun je kijken naar een uitvoering van 71 liter, 96 liter of 126 liter. Daarmee is er altijd een koffer die qua inhoud goed past bij de volgende reis die je gaat maken.

Door het vrij neutrale ontwerp en de vele verschillende maten, is er voor iedereen een passende Stackd Spinner te vinden. Vanwege de harde buitenkant is de koffer met name geschikt voor reizigers die vaak het vliegtuig pakken. In de kofferbak kan hij ook prima mee, al is hij daar niet zo flexibel als bijvoorbeeld een weekendtas of een zachte koffer.

De voor- en nadelen van de Samsonite Stackd Spinner

  • Moeiteloze en praktische koffer
  • Handbagagemodellen uitgerust met uitbreidingsfunctie en usb-aansluiting
  • Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren
  • Veel flexibiliteit met inpakken en organisatiemogelijkheden
  • Minder makkelijk voor vervoer in de auto

Ontdek de Samsonite Stackd Spinner reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *