Review: TravelZ Big Bars reiskoffer

Als je op een langdurige vakantie gaat, heb je veel dingen aan je hoofd. Je moet je vervoer regelen, je verblijf boeken, leuke dingen zoeken om te kunnen ondernemen als je weg bent … Dan wil je je natuurlijk geen zorgen maken over het inpakken en meenemen van al je benodigde spullen. In dat geval is kiezen voor de TravelZ Big Bars reiskoffer een goed idee. Met het grote formaat past hier alles in wat je mee wilt nemen, wat een hoop stress scheelt tijdens het inpakken. In dit artikel bespreken we de koffer in detail, zodat je precies kunt bepalen of deze koffer iets voor jou is!

Belangrijke eigenschappen van de TravelZ Big Bars op een rijtje

Met zijn 106 liter aan inhoud is deze Big Bars koffer zeker ‘big’ te noemen. Deze grote inhoud zorgt ervoor dat de koffer meer dan genoeg ruimte biedt voor de grootste vakanties. Je krijgt namelijk een koffer van 78 centimeter hoog, 52,5 centimeter breed en 29,5 centimeter diep. Ondanks de enorme inhoud en het bijpassende grotere formaat, is de koffer toch lekker licht en soepel te hanteren.

Dat heeft alles te maken met het materiaal waarvan de koffer gemaakt is, namelijk polypropyleen. Zo weegt de koffer zelf slechts 4,4 kilogram. De koffer is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, dus er zit ook zeker een kleur die bij jou past tussen. Aan de buitenkant vind je verder twee handige handvaten, een in hoogte verstelbare trolleystang en 4 soepele, dubbel uitgevoerde wielen.

Aan de binnenkant van de Big Bars reiskoffer is het ook genieten. Het luxe interieur is op te delen in twee verschillende vakken. Aan de ene kant van de koffer heb je een groot ritsvak, dat volledig af te sluiten is. Aan de andere kant vind je een elastisch vak dat af te sluiten is met behulp van twee pakbanden. Voor kleine spulletjes zoals je paspoort, een boek of je opladers is er nog een klein, apart zakje aan de binnenkant van de koffer te vinden.

Alle ritsen van de koffer zijn afgewerkt met een stevig materiaal. Ook de stof die gebruikt is aan de binnenkant van de koffer is van hoogwaardige kwaliteit. Gaat er onverhoopt toch iets stuk aan je koffer? Dan is het goed om te weten dat je 2 jaar garantie krijgt op deze koffer. Ten slotte vind je nog een TSA-cijferslot om al je spullen veilig af te sluiten.

Voor wanneer en voor wie is deze TravelZ Big Bars?

Vanwege de grootte van de koffer is hij uitermate geschikt voor de langere vakantie. Ga je met het vliegtuig, is deze koffer duidelijk bestemd voor ruimbagage. Voor kortere tripjes kun je daarom beter een kleinere koffer meenemen. De grootte zorgt er wel voor dat je hem zelf helemaal kunt vullen als je veel spullen nodig hebt, of handig kunt delen met een medereiziger om zo compact mogelijk te reizen.

Ideaal als je met je vrienden, je partner of het gezin op vakantie gaat. Voor volwassenen is de koffer handig te hanteren, maar de hoogte van de koffer zorgt ervoor dat kinderen er niet zo handig mee overweg kunnen. Vanwege het TSA-slot op de koffer is de Big Bars een ideale metgezel voor reizen naar de Verenigde Staten, waar zo’n type slot verplicht is.

De voor- en nadelen van de TravelZ Big Bars reiskoffer

  • 106 liter inhoud, dus enorm geschikt voor grote of lange reizen
  • Ondanks het grote formaat nog altijd erg licht
  • Genoeg verschillende mogelijkheden om al je spullen op te bergen
  • TSA-slot dat je spullen veilig houdt en geschikt is voor reizen naar de VS
  • Op gezinsvakantie niet handig mee te nemen door kinderen

Ontdek de TravelZ Big Bars reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *