Waar kan je een koffer kopen? Bekijk de goedkoopste webshops!

Er zijn een hoop plekken waar je een koffer kan kopen! de meest bekende plekken zijn vaak al de grote winkels zoals Action, Blokker, Leenbakker, Cranenbroek noem maar op. Vaak hebben deze winkels een eigen label koffer of een goedkoop merk.  Maar ook online staan staan er genoeg koffers te koop. Maar mijn beste advies is! Koop een koffer bij een specialist, hier krijg je garantie en als iets kapot is kan je gewoon terug. Voorbeeld: De Action is geen specialist in koffers en tassen, mocht er iets kapot gaan dan kunnen ze het niet voor je maken, ook kunnen ze geen advies geven.

Waar kan je een koffer kopen?

kofferwinkelHet beste kan je een koffer kopen bij een echte koffer specialist of te wel een Lederwaren speciaal winkel bij je in de buurt. Dit zijn meestal kleine ondernemers die specialist zijn op het gebied van tassen en koffer. Hier kan je dus gerust naartoe en hun weten precies wat je nodig hebt. (voor elk budget. )

Maar ook deze specialisten staan niet stil en staan natuurlijk ook op internet. Zoals Travelbags.nl, al jaren een lederwaren winkel en op een dag besluiten ze hun assortiment te verkopen op het internet. En dit was een schot in de roos want Travelbags.nl is nu dan ook de grootste webwinkel online als het gaat om koffers en tassen.

Hetzelfde geldt dan ook voor BagageOnline.nl, van 4 winkels naar 4 winkels en een hele grote webshop. Ook dit bedrijf is specialist in Koffer en tassen.

Het voordeel van deze twee webshops is dat je altijd garantie hebt en als je vragen hebt ze je altijd direct het juiste antwoord kunnen geven. Koffer online bestellen.

Mijn voorkeur gaat uit naar de specialisten van Travelbags.nl en Bagageonline.nl maar ook Bol.com heeft een groot netwerk van lederwaren in hun overzicht. De koffer die op Bol.com staan worden vaak aangeboden door de kleinere lederwaren winkels die niet kunnen op boxen tegen Travelbags.nl en Bagageonline.nl.

Dus de aanbieders op Bol.com zijn vaak ook lederwaren specialisten die ook nog een winkel hebben en dagelijks te maken hebben met koffers en tassen.

Beste online webwinkels in koffers en tassen.

Als je besluit om een koffer online te kopen raad ik je aan om dit bij Travelbags.nl of Bol.com te doen. Travelbags.nl heeft het grootste assortiment, de beste prijzen maar biedt ook garantie bij verschillende koffer merken. Daarnaast zijn hun al ruim 30 jaar specialist in koffers en tassen en hebben meerdere winkels. Maar ook Bol.com heeft een bijzonder groot assortiment en bovendien ook een uitstekende service na verkoop!

Als je online een koffer gaat kopen raad ik je aan om bij deze twee webshops te kijken en te vergelijken. Klik op de afbeeldingen voor alle koffers in de aanbieding.

Tot slot.

Nu je weet waar je een koffer kan kopen is het ook wel belangrijk dat je weet welke merken er zijn en wat voor soort koffer je nodig hebt, ga je een weekend weg dan kan je misschien beter kijken voor een handbagage koffer. Ga je 3 weken op vakantie dan kan je beter kiezen voor een ruime lichtgewicht koffer. Dan kan je nog kiezen uit materialen en aantal wielen. Bekijk hier onze top 10 meest verkochte koffers van 2024.

 

Last update: 24 februari 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *