Review: Samsonite Reiskoffer Hi-Fi Spinner

Wie het over koffers heeft, zegt waarschijnlijk al snel Samsonite. Dit merk is wereldwijd bekend voor de kwalitatieve koffers die het merk al decennialang produceert. Daar waar het merk vroeger vaak hele praktische koffers maakte zonder al te veel aandacht te besteden aan het uiterlijk, zie je dat het merk daar tegenwoordig steeds meer op probeert te focussen.

Neem bijvoorbeeld de koffer die we vandaag bespreken: de Hi-Fi Spinner. Die heeft een uniek design met een leuk patroon en een licht glimmende afwerking; een mooi uiterlijk dus! Wil je weten wat deze koffer allemaal nog meer goed maakt? Lees dan snel dit artikel verder.

Belangrijke eigenschappen van de Samsonite Hi-Fi Spinner

We blijven nog even bij de buitenkant van de koffer hangen. Naast de leuke vormgeving is hier nog meer handigs in verwerkt. Zo is de koffer in maar liefst 9 verschillende kleuren beschikbaar, variërend van standaardkleuren als ‘black’ en ‘dark blue’ tot fellere kleuren als ‘lemon yellow’ of ‘bright coral’. De koffer is dus te krijgen in een kleur voor iedereen.

Verder is de buitenkant van de koffer vrij simpel aangekleed. Je hebt een handvat aan de zijkant van de koffer en de telescopische trekstang aan de bovenkant. De ritssluiting rondom is af te sluiten met een TSA-cijfercodeslot, wat betekent dat je ook veilig naar landen als de Verenigde Staten kunt reizen. De zogeheten spinner wielen, waar de koffer zijn naam deels aan te danken heeft, zijn soepel en kunnen volledig ronddraaien. Het voortbewegen van de koffer is dus heel eenvoudig. Daarnaast zijn deze wielen ook nog eens ontzettend stil

De koffer ziet er niet alleen leuk uit; de buitenkant is ook nog heel praktisch. De harden buitenkant is gemaakt van polypropyleen. Dat materiaal is krasvast en stevig, dus kan wat schokken absorberen en je spullen beschermen. Tegelijkertijd is het materiaal ook nog eens heel licht. Wel zo prettig dus. De rest van de koffer is afgewerkt met een waterafstotende ritssluiting, die voorkomt dat regen- of spatwater je spullen in de koffer nat maakt.

Dan is het tijd voor de binnenkant van de koffer. Hier zitten namelijk een aantal handige snufjes in verstopt! Dat begint al direct bij een verborgen functie, namelijk de uitbreidingsfunctie. Die zorgt ervoor dat je je koffer nog een stukje groter kunt maken om zo meer spullen mee te nemen. Handig als je net dat beetje ruimte te kort komt.

En de kans is groot dat dát je al eens overkomen is. Maximaal kun je 81 liter aan inhoud meenemen in de koffer. Ga je voor de grotere variant, kan dat oplopen tot maximaal 131 liter. De binnenkant van de koffer is daarnaast volledig uitneembaar en zo goed met de hand schoon te maken, mocht deze een keer vies geworden zijn van bijvoorbeeld een paar modderige schoenen.

Voor wanneer en voor wie is de Samsonite Hi-Fi Spinner?

Met het grote formaat én de optie om de koffer nog eens uit te breiden, is de Hi-Fi Spinner zeker geschikt voor de langere reizen. Je kunt er gemakkelijk alle spullen die je op vakantie maar nodig hebt in kwijt. Ga je niet zo lang op vakantie, maar wil je je koffer met je reisgenootje delen?

Ook dat is prima mogelijk met de Hi-Fi Spinner. Je beschikt namelijk over twee aparte compartimenten in de koffer, zodat jullie allebei een eigen kant van de koffer in kunnen pakken. De koffer is dus vooral geschikt voor langere reizen, of voor mensen die op kortere reizen hun koffer samen kunnen delen.

De voor- en nadelen van de Samsonite Hi-Fi Spinner

  • Uniek design, verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Uitbreidbare inhoud voor de grotere reizen
  • TSA-slot voor reizen naar de VS
  • Echt te groot voor kleine vakanties of een weekendje weg

Ontdek de Samsonite Hi-Fi Spinner reiskoffers

Last update: 22 december 2022

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *